Jetta BXE Neštartuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

toth.stefan
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od toth.stefan »

Áno, kontroloval som hadice. Už som dal dole ešte raz tandemové čerpadlo aby som skontroloval aj nastavenie vačky a všetko OK.
toth.stefan
Nováček

Tak sa to vyriešilo, nedalo mi pokoj so simeringom tak som znova vymontoval prevodovku a skontroloval simering. Musel som si kúpiť prípravok na montáž simeringu kľuky a presne som to vedel nalisovať na 0,5 mm. Pekne naštartoval a už smelo bafká.

Fulltank, Pája ďakujem za užitočné rady.
toth.stefan
Nováček

Tak sa to vyriešilo, nedalo mi pokoj so simeringom tak som znova vymontoval prevodovku a skontroloval simering. Musel som si kúpiť prípravok na montáž simeringu kľuky a presne som to vedel nalisovať na 0,5 mm. Pekne naštartoval a už smelo bafká.

Fulltank, Pája ďakujem za užitočné rady.Obrázek
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Taky se mi to stalo a neveril jsem tomu ze par milimetru udela motor nefunkcni 8) . Pripravek mam od Hazetu, stal nesmysl.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
carda
Přispěvovatel

Příspěvek od carda »

Jestli to není tajné kolik stál ten přípravek.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A šel by ten přípravek vyrobit?
nepropadat panice...
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

Ja ho take planoval koupit tady.
http://www.skoda.triga.cz/produkt-887/pouziti-1155/

nastesti se mi ho podarilo pucit.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Tak ten je za super penize :) me stal jednou tolik. Mam k tomu jeste merak horni uvrate ve forme hodinek a takovyho mericiho kolíků + nejaky koliky a trny, ale podle me k hovnu, jeste jsem to nepouzil.

Vyrobit by to asi slo, ale je to dost narocny na presnost. Pokud to stoji necelejch 5tis kup to. Ja to jednou delal na radu od nekoho na fixu a neni to proste ono. Ve finale jsem stejne musel koupit ten lisovaci pripravek. Zakaznik to zaplati (noteeth)
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Používám dva vingle s dírama na šrouby setrvačníku. Supluju tím jakoby setrvák. Dotahuju je na dosedací plochu kliky starejma šroubama od setrváku. Zális 0,4mm dělám pomocí měrky 0,55mm. Nestálo to nic, jen hodinka času. Aplikace je trochu na pytel, ale pro moje hoby automechaničení to stačí. Kdyby si to někdo chtěl udělat, tak bacha na dýlku šroubů. Poprvé sem posunul pátej most klikovky...

A dobře, žes dal vědět, čim to bylo Štefane. Nikdy bych netypoval, že na diag se bude vše jevit ok a přitom motor ani nehlesne.
Oct asv 2000, DieselPower
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

By mne tedy zajimalo,zda jak jsem psal,by to chytlo na odpojeni toho cidlla dole,kdyz to bylo blbe nalisovane.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
toth.stefan
Nováček

http://www.motorove-oleje.sk/pripravok- ... ve-motory/

Tu som ho kupoval, trošku som tiež upravil lebo som nevedel fixovať otvor impulzného kolečka ale bolo to za 20 minút. Montáž aj s učením sa nakoľko som to robil po prvý krát trval pol hodinu (inštruktáž z youtube ) :D
Bol som v Škodovce lebo majú taký ale nepožičali za žiadne peniaze, treba vraj doniesť auto a oni to namontujú...... (wallbash)
Tak som si to kúpil a už je.
Čidlo som odpojil a motor nechytil ani v núdzovom režime. Nalisoval som to na 0,52 mm a na prvú šupu naskočil. Už len doriešim únik oleja od prívodu turba a môže Jetta zas jazdiť po zlomenej ojnici. (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“