Hučanie v prednej náprave
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hučanie v prednej náprave
Mohol by mi niekto poradiť. Golf 4 TDI 66 kw ročník 99. Pri jazde rovno a v lavo všetko v poriadku, ale pri miernom vytočení do prava sa začnú ozývať z predu divné zvuky od prednej nápravy. Zvuk je podobný hučaniu zimných pneumatík, ale ovela silnejší.
Re: Hučanie v prednej náprave
zrovna na 100% bych to netvrdil, že je to zrovna levý ložisko, i když pravděpodobnost je vyšší, že při zatížení levýho ložiska bude hučet levý, ale znám hodně případů kdy je to prostě to druhý ložisko, je to daný tím, která ta řada v tom ložisku se poškodí. Pro jistotu bych auto zvedl a zatočil si každým kolem zvlášť, takhle to jde celkem dobře poznat a budeš mít jistotu, že zbytečně neměníš to, který není potřebastando4 píše:Mohol by mi niekto poradiť. Golf 4 TDI 66 kw ročník 99. Pri jazde rovno a v lavo všetko v poriadku, ale pri miernom vytočení do prava sa začnú ozývať z predu divné zvuky od prednej nápravy. Zvuk je podobný hučaniu zimných pneumatík, ale ovela silnejší.
Re: Hučanie v prednej náprave
U mne to byl problem, pri zvednuti na heveru nebylo poznat ktery lagr to je, az pri zatizeni (pri jizde) se to projevilo, asi zalezi na tom, jak je to lozisko nacly.Huml píše:zrovna na 100% bych to netvrdil, že je to zrovna levý ložisko, i když pravděpodobnost je vyšší, že při zatížení levýho ložiska bude hučet levý, ale znám hodně případů kdy je to prostě to druhý ložisko, je to daný tím, která ta řada v tom ložisku se poškodí. Pro jistotu bych auto zvedl a zatočil si každým kolem zvlášť, takhle to jde celkem dobře poznat a budeš mít jistotu, že zbytečně neměníš to, který není potřebastando4 píše:Mohol by mi niekto poradiť. Golf 4 TDI 66 kw ročník 99. Pri jazde rovno a v lavo všetko v poriadku, ale pri miernom vytočení do prava sa začnú ozývať z predu divné zvuky od prednej nápravy. Zvuk je podobný hučaniu zimných pneumatík, ale ovela silnejší.