přeskládání motoru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

whiler
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od whiler »

Tak jsem u borcu na dilne. Blok je z 8v BMP a hlava 16v z BMN. Je v tom rozdil? Neni? Nejsem mechanik. Ma to tvrdej zvuk a dva uplne novy vstriky jsou v minusovejch hodnotach-volnobeh 1200-1300 ot./min.
Octavia RS 2007 White
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Nevim zda lze nasadit na 8v spodek vrch 16v :?
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

krásnej příklad jak se do toho může člověk zakopat a udělat mechanika(y) neš´tastným...
takovýto předělávky vždycky stojí za hovno, sorry
měřili třeba přeběhy pístů na původním a na tvojem bloku? nechci dávat hraběcí rad samozřejmě, přijít s tím za mnou, tak rovnou a bez hany řeknu že do toho nejdu, týden práce, další týden ladění a výsledek nikde :?
whiler
Nováček

Příspěvek od whiler »

roman1648 píše:krásnej příklad jak se do toho může člověk zakopat a udělat mechanika(y) neš´tastným...
takovýto předělávky vždycky stojí za hovno, sorry
měřili třeba přeběhy pístů na původním a na tvojem bloku? nechci dávat hraběcí rad samozřejmě, přijít s tím za mnou, tak rovnou a bez hany řeknu že do toho nejdu, týden práce, další týden ladění a výsledek nikde :?
Já jsem za nikým nepřišel, to on přišel za nou, že má blok, který je s mým BMN totožný a že to stačí přeskládat a odjedu. (hm)
Octavia RS 2007 White
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tak se nezlob odjel si ne? neříkal jak dlouho budeš jezdit (hm)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Já jsem za nikým nepřišel, to on přišel za nou, že má blok, který je s mým BMN totožný a že to stačí přeskládat a odjedu. (hm)[/quote]

A jo, tak to jo, pokud se do toho nadelegoval sám, jeho hloupost

Naposled jsem se takto vyškolil na starým Cherokee 2.1TD, borec si dovezl Motor Z Espace 2.1TD, prý je všechno stejný...no hořkej omyl
když si vzpomenu jak jsem tam vrtal díry, řezal závilty, předělával aby bylo kam dát olejovej filtr...ve finále to nějak dopadne, to jo, ale podruhý bych to nedělal
to stejný mám zkušenosti s Fiaty, Renaulty,Peu/Cit - motor z TD osobáku do D dodávky apod., ten čas na tom strávenej ti nikdo nemůže zaplatit...zjistíš že děláš za 30 korun na hodinu...
whiler
Nováček

Příspěvek od whiler »

To bych tu nerad resil, rad bych zjistil, jestli to pujde, nebo ne. Nic vic, nic min me, jako provozovatele nezajima (LOL)
Octavia RS 2007 White
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

whiler píše:To bych tu nerad resil, rad bych zjistil, jestli to pujde, nebo ne. Nic vic, nic min me, jako provozovatele nezajima (LOL)
víš co to je reklamace nebo odstoupení od smlouvy? proč to neřešíš s borcem co ti to poradil a udělal :?
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

není důvod aby to nešlo, někde nastala chyba
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

a diery (olejove kanaly) co ostali po vyvazovakoch si zablendoval?
toth.stefan
Nováček

Příspěvek od toth.stefan »

roman1648 píše:Já jsem za nikým nepřišel, to on přišel za nou, že má blok, který je s mým BMN totožný a že to stačí přeskládat a odjedu. (hm)
A jo, tak to jo, pokud se do toho nadelegoval sám, jeho hloupost

Naposled jsem se takto vyškolil na starým Cherokee 2.1TD, borec si dovezl Motor Z Espace 2.1TD, prý je všechno stejný...no hořkej omyl
když si vzpomenu jak jsem tam vrtal díry, řezal závilty, předělával aby bylo kam dát olejovej filtr...ve finále to nějak dopadne, to jo, ale podruhý bych to nedělal
to stejný mám zkušenosti s Fiaty, Renaulty,Peu/Cit - motor z TD osobáku do D dodávky apod., ten čas na tom strávenej ti nikdo nemůže zaplatit...zjistíš že děláš za 30 korun na hodinu...[/quote]

Presne o to ide. Ja finišujem s Jettou po večeroch a víkendoch a majiteľ doniesol blok z BKC vraj to isté ako BXE ale skladačka nikdy nebude taká ako motor bol predtým.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Udelam to v pripade ze to bude pro me(nebo brachu,kamosa atd) kdy to budu delat tak aby to stalo co nejmin a nebude se na to spechat
Ne jak nekteri dobraci dovezou haldu srotu v nedeli odpoledne a v pondeli pisou smsky "jak to vypada"???
Na picu vole...😠😠
mgbiker
Přispěvovatel

Příspěvek od mgbiker »

8V spodok je iny od 16V. Piesty su ine , 8ventilove maju vyrezy na ventily , 16V nie. Pisal ze dali nove piesty, takze je mozne ze dali zo 16V ale otazka je aku ma polohu piestny cap , ci je to totozne a tiez je otazka ci sa zhoduje snimac kluky a impulzne kolecko na kluke.
Seat Leon 1,9 TDI ARL ,355PS/ 650NM GT2262VKLR, trysky FIRAD+120%, upravena hlava, CHIP by ROBOT, vyfuk komplet nerez 80mm->70mm, Spojka SACHS race keramika, HP sporting, RS brzdy
http://picbg.net/u/283/4760/362493.gif
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jj,je tam až moc potencialnich rozdilu a hledat je bude narocny...
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

Mam BMR i s hlavou za 23tis
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“