přeskládání motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
krásnej příklad jak se do toho může člověk zakopat a udělat mechanika(y) neš´tastným...
takovýto předělávky vždycky stojí za hovno, sorry
měřili třeba přeběhy pístů na původním a na tvojem bloku? nechci dávat hraběcí rad samozřejmě, přijít s tím za mnou, tak rovnou a bez hany řeknu že do toho nejdu, týden práce, další týden ladění a výsledek nikde
měřili třeba přeběhy pístů na původním a na tvojem bloku? nechci dávat hraběcí rad samozřejmě, přijít s tím za mnou, tak rovnou a bez hany řeknu že do toho nejdu, týden práce, další týden ladění a výsledek nikde

Já jsem za nikým nepřišel, to on přišel za nou, že má blok, který je s mým BMN totožný a že to stačí přeskládat a odjedu.roman1648 píše:krásnej příklad jak se do toho může člověk zakopat a udělat mechanika(y) neš´tastným...

Octavia RS 2007 White
-
- Aktivista
Já jsem za nikým nepřišel, to on přišel za nou, že má blok, který je s mým BMN totožný a že to stačí přeskládat a odjedu.
[/quote]
A jo, tak to jo, pokud se do toho nadelegoval sám, jeho hloupost
Naposled jsem se takto vyškolil na starým Cherokee 2.1TD, borec si dovezl Motor Z Espace 2.1TD, prý je všechno stejný...no hořkej omyl
když si vzpomenu jak jsem tam vrtal díry, řezal závilty, předělával aby bylo kam dát olejovej filtr...ve finále to nějak dopadne, to jo, ale podruhý bych to nedělal
to stejný mám zkušenosti s Fiaty, Renaulty,Peu/Cit - motor z TD osobáku do D dodávky apod., ten čas na tom strávenej ti nikdo nemůže zaplatit...zjistíš že děláš za 30 korun na hodinu...

A jo, tak to jo, pokud se do toho nadelegoval sám, jeho hloupost
Naposled jsem se takto vyškolil na starým Cherokee 2.1TD, borec si dovezl Motor Z Espace 2.1TD, prý je všechno stejný...no hořkej omyl
když si vzpomenu jak jsem tam vrtal díry, řezal závilty, předělával aby bylo kam dát olejovej filtr...ve finále to nějak dopadne, to jo, ale podruhý bych to nedělal
to stejný mám zkušenosti s Fiaty, Renaulty,Peu/Cit - motor z TD osobáku do D dodávky apod., ten čas na tom strávenej ti nikdo nemůže zaplatit...zjistíš že děláš za 30 korun na hodinu...
-
- Aktivista
-
- Nováček
A jo, tak to jo, pokud se do toho nadelegoval sám, jeho hloupostroman1648 píše:Já jsem za nikým nepřišel, to on přišel za nou, že má blok, který je s mým BMN totožný a že to stačí přeskládat a odjedu.
to stejný mám zkušenosti s Fiaty, Renaulty,Peu/Cit - motor z TD osobáku do D dodávky apod., ten čas na tom strávenej ti nikdo nemůže zaplatit...zjistíš že děláš za 30 korun na hodinu...[/quote]
Presne o to ide. Ja finišujem s Jettou po večeroch a víkendoch a majiteľ doniesol blok z BKC vraj to isté ako BXE ale skladačka nikdy nebude taká ako motor bol predtým.
8V spodok je iny od 16V. Piesty su ine , 8ventilove maju vyrezy na ventily , 16V nie. Pisal ze dali nove piesty, takze je mozne ze dali zo 16V ale otazka je aku ma polohu piestny cap , ci je to totozne a tiez je otazka ci sa zhoduje snimac kluky a impulzne kolecko na kluke.
Seat Leon 1,9 TDI ARL ,355PS/ 650NM GT2262VKLR, trysky FIRAD+120%, upravena hlava, CHIP by ROBOT, vyfuk komplet nerez 80mm->70mm, Spojka SACHS race keramika, HP sporting, RS brzdy
http://picbg.net/u/283/4760/362493.gif
http://picbg.net/u/283/4760/362493.gif