Špatně svítí OI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rohol
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rohol »

Já jsem po havárce před 6roky předělal čumák taky na novější model. Mám tam depa a spokojenost. Dráty jdou předělat ze starých světel bez problémů. Jen tam nedávej žárovky s více watty, ty tomu čirému plastu moc nesvědčí.
xshreck
Přispěvovatel

Příspěvek od xshreck »

Slavkov píše:
xshreck píše:1) kontrola parabol jestli nejsou vypaleny a hlavne je suchym kapesnickem ci tak opatrne vycistit
Dovolím si nesouhlasit, neboť jakékoli čištění prachu za sucha je v principu broušení abrazivem (těmi částicemi prachu) 8)
Nicméně, každý nechť si to provede po svém...
nesouhlas, smudlat to necim vlhkym ci mokrym je risk pro chrom, kterej se u toho muze odloupnout ( s tim mam zkusenost zase ja).
Ruda 1
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruda 1 »

Ahoj. Tak jsem koupil lepší H4 - Osram a je to lepší, stačí mě to.Díky všem za odpovědi. Ruda
xshreck
Přispěvovatel

Příspěvek od xshreck »

pokud vycistis svetla i zevnitr (pokud nebyly nikdy cistene), tak to bude jeste o fous lepsi. cistene vs necistene (cistene najezd o dost vetsi) byly vedle sebe znat uz jen tmavsim nadechem u spinavych.

jakym zpusobem uz je na majiteli (LOL)
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

Na čistenie vnútra svetlometov je vhodné použiť prostriedok na čistenie striebra .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
supermuf0090
Přispěvovatel

Příspěvek od supermuf0090 »

presne , jen suchej ubrousek , ten chtom se da lehce umejt i okenou
xshreck píše:
Slavkov píše:
xshreck píše:1) kontrola parabol jestli nejsou vypaleny a hlavne je suchym kapesnickem ci tak opatrne vycistit
Dovolím si nesouhlasit, neboť jakékoli čištění prachu za sucha je v principu broušení abrazivem (těmi částicemi prachu) 8)
Nicméně, každý nechť si to provede po svém...
nesouhlas, smudlat to necim vlhkym ci mokrym je risk pro chrom, kterej se u toho muze odloupnout ( s tim mam zkusenost zase ja).
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
Ruda 1
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruda 1 »

Ahoj a Pěkné Vánoce. Já jsem spěchal, tak jsem koupil a vyměnil jen žárovky. Před tím, jsem vždy používal ty nejlevnější H4.Až bude čas, vyčistím i světla.Octě je 14 let, nějaký bordel tam bude. Ruda
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

Já jenom zareaguji na příspěvek ohledně pokovených parabol. Paraboly nejsou chromované, ale pokovené nejčastěji hliníkem.
To je pro upřesnění.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“