Ahoj ríšo,
jsem rád ze sis na mne vzpomněl i když nejsi zrovna moc milý a už vůbec ne spravedlivý, toto je žížalova iniciativa (jeho ještě baví napravovat svět) a já to jen sleduji a bavím se tím, nikoho nepoňoukám. Pro mě je teď na prvním místě rodina a té se snažím věnovat víc než práci. I když je pravda, že PROFTITUNING upravuje denně v Evropě cca 25 aut takže na nedostatek práce si nikdo nestežuje
Lichotí mi že za vším vidíš mě ale já opravdu s tebou ani s DP problém nemám.
Takže přeji mnoho pracovních úspěchů a asi i víc spokojených zákazniku a min nepřátel
Skoda Octavia II 2.0TDI 500.000 km: DYNO RUN DIESLEPOWER
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
Já zastupuji jinou firmu ale musim říct že to kolik k vám jezdí aut s tak perfektně zajetýma motorama že skoro pokaždé naměříte víc než mají v serii je pozoruhodné, já na to mám asi smůlu aby ke mě přijela 90ps a já naměřil hned třeba 100-105PS, mimochodem mám taky motocom a nezdálo by se mi že bych trpěl takovýma rozdílama měření výkonu mezi Mahou a Motocomem, no někdo stím problém má
Karlovy Vary
moravia-tuning.cz
moravia-tuning.cz
-
octavia.TDI
- Přispěvovatel
-
LitleAnimal
- Přispěvovatel
to napíšu do "dýzpowersku"
žížalo dyk ty jedna nastrčená loutko ,ty všeš jedna přespolní ,piku tomu rozumíš a háziš tady bobky na borce od dýzelpowaru ,však borci vědí ne co mají za howknow a jak dobře to těm lidem namazat
se nemužeš rovnat s nějakým neznámým profituningem nebo co to je za neznámou firmičku ,se podívej na ty jejich ,pobočky nebo co toje za boudičky ze skla , a jejich cipem co nic neviděl neznal co šel tak zrovna kolem, koupil někaký kolotče za miliony a ted za pul prodává levný jízdenky ,koho by to ne...lo
ty loutko jedno
žížalo dyk ty jedna nastrčená loutko ,ty všeš jedna přespolní ,piku tomu rozumíš a háziš tady bobky na borce od dýzelpowaru ,však borci vědí ne co mají za howknow a jak dobře to těm lidem namazat
se nemužeš rovnat s nějakým neznámým profituningem nebo co to je za neznámou firmičku ,se podívej na ty jejich ,pobočky nebo co toje za boudičky ze skla , a jejich cipem co nic neviděl neznal co šel tak zrovna kolem, koupil někaký kolotče za miliony a ted za pul prodává levný jízdenky ,koho by to ne...lo
ty loutko jedno

vw kombi gtb2260 chipforum .
překvapení pro jiné
)
překvapení pro jiné
ježíši, já už se nemůžu dočkat až tady zase někdo něco vyplodí, jedno měření a jakej to udělá rozruch, aspoň se člověk něco dozví, protože jinak se jen mlží, ale jak se začne prát prádlo, tak to lítá...

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS