punto mk1 1,2 klima pomoct

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kajos
Nováček
Odpovědi: 0

punto mk1 1,2 klima pomoct

Příspěvek od kajos »

Zdravím, mám skladačku dvou punt a potřebuju vědět jestli by šla rozchodit klima po naplnění abych ji zapínal jen manualně jen plusem přez relatko na spojku klimy a ještě spínal ventilatory.. bez všech serepetiček co tam sou a Tlakovýho spínače . protože se mi nepovedlo vymontovat vše a mám neuplny svazek . Možná by mi pomohlo zapojení svazku kdyby někdo měl i s klimou byl bych moc vděčny.
Je možne že by mi to šlapalo ouze na jeden ventilator chladiče ?
Včem muže byt problem jednoducheho zapojení ?

předem děkuji za rady .
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

Jo jde ale bezpečný to nebude a funkční taky dlouho ne,udělej to jak to je origo a máš klid.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

podle mě nesmysl, jak bez tlakáče to bude tlakovat až bouchne hadice? chladič se na jeden ventilátor přehřeje, kor starý, třeba jen vyoušeč když se nechá pár hodin na vzduchu je KO,
Miki2t
Přispěvovatel

Příspěvek od Miki2t »

klimoska ma snimac poruchoveho (velkeho tlaku?) a kde se nachází ?
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

snímač tlaku klimatizace (bud nesepne že je nízkej tlak v okruhu -nebo vypne když je vysokej tlak okruhu,nebo když je moc vysokej třeba že se to přehřeje nebo je to přeplněný olejem foukne přetlakovým ventilem na kompresoru)všechno tam má svou funkci nejde to ojebat jak s tdi udělat mtdi.
Miki2t
Přispěvovatel

Příspěvek od Miki2t »

Mám pocit že jsem to jedou meril na pasatu byl tam snimač 4 piny - 2 spinací kontakty, prvni rozepne kdyz byla klimoska prázdná, a jak se zapl kompresor tak hned sepnul druhej, když jsem mu ten druhý rozpojil, a zapnul klimu tak sepl spojku a za par sekund (nedostavilo se sepnuti druhého) tak vypnul.

Neboli prazdnej okruh, osmelil jsem mu prvni spínač, spustil kompresor a pak zas vypnul
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Jde to vyřešit vlastníma relátmama teda pokud je tlakový spínač on off.
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“