Ahoj,
kdysi jsem sem psal ohledně toho, že ASVčko mělo malý výkon i po výměně hadiček, turba, váhy vzduchu apod....to se částečně vyřešilo tím, že jsem ho jednodušše snažil nějakou dobu rozjezdit trochu ostřejší jízdou.
ALE....
pořád mám pocit, že to není uplně ono a co mi příjde hodně divný je to, že když je motor uplně studený tak má auto vyšší výkon(jako by turbo víc tlačilo) a po zahřátí už ta akcelerace není prostě taková. Nevíte čím by to mohlo být?
Díky Tom
Nepravidelný výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nikdo nic?
Ještě jsem někde na netu našel, že by mohl být blbý EGR....jako že propouští výfukový plyny i když to ŘJ nechce => menší vzduchu průtok váhou a menší výkon.
A napadlo mě, jestli se právě u mě nemůže po zahřátí dít to, že se ta "jehla" v EGR tlakem výfukovejch splodin snáž nadzvedne i když to ŘJ nechce.....
Co si o tom myslíte? Případně jak to zjistit na 100%?
Ještě jsem někde na netu našel, že by mohl být blbý EGR....jako že propouští výfukový plyny i když to ŘJ nechce => menší vzduchu průtok váhou a menší výkon.
A napadlo mě, jestli se právě u mě nemůže po zahřátí dít to, že se ta "jehla" v EGR tlakem výfukovejch splodin snáž nadzvedne i když to ŘJ nechce.....
Co si o tom myslíte? Případně jak to zjistit na 100%?
Seat Leon ASV, 1.9TDI ASV, EGR SW OFF