zadní zámek octavia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pajda077
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zadní zámek octavia

Příspěvek od Pajda077 »

ahojte poslete mi prosim nejaky navod na demontaz zadniho zamku octavia....jeste jsem ho nedelal a venku je hnusne zacinaji padat stracky tak abych z toho nemel obrad ...hledam ale furt nenachazim:-(

Jinak mikrospinace jsou stejne jako v prednich zamcich?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tam nic nepotřebuješ urveš výpln a máš oči :o

pokud to nepochopíš dál už raději nic nedělej ;)
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

slovacek.milos píše:tam nic nepotřebuješ urveš výpln a máš oči :o

pokud to nepochopíš dál už raději nic nedělej ;)
lepší se zeptat nez neco zkurvit ..tak promin mistre:-) :o
Stormy01
Přispěvovatel

Příspěvek od Stormy01 »

Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Tak nastal dalsi problem uhnile kablíky hned za kostickou viz foto..dokážu nejak vytáhnout konektor? vycvakl jsem ten ruzovy plast ale dal jít ani nemuze pac tomu zavazi konektory uvnitr...jsou tam dva silnejsi kabely mohu dat o neco tenci? jinak ta kosticka je z prostredniho sloupku a vede k zamkuObrázek
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

potrebuji na zadní dvere ...predni jsou v poho ale zadni zámek jsem jeste nedelal..samozrejme kdyz se na to podivam tak na to prijdu ale delam to venku a je tam priserne:-(
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

A v čem je problém? Třeba to hapruje jen kvůli těm kablíkům. A jestli potřebuješ vytáhnout ten kovovej konektor z tý černý kostičky, tak po vytažení toho fialovýho zajišťovacího bazmeku by mělo stačit vypichovátkem odjistit jazýčky kovovejch konektorů a za kablík je vytáhnout ven. Stejně jako většina VW automotive konektorů.
Oct asv 2000, DieselPower
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Pája 19 píše:A v čem je problém? Třeba to hapruje jen kvůli těm kablíkům. A jestli potřebuješ vytáhnout ten kovovej konektor z tý černý kostičky, tak po vytažení toho fialovýho zajišťovacího bazmeku by mělo stačit vypichovátkem odjistit jazýčky kovovejch konektorů a za kablík je vytáhnout ven. Stejně jako většina VW automotive konektorů.
nemam vypichovak:-( ten konektor musím roztahnout uvnitr?
No kabely i tak jak jsou naruseny tak bzuci pres merak...myslis ze i kdyz bzuci tak to nemusi davat takovy proud jako ten zamek potrebuje?Obrázek
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Odkud jsi? Pomud nemas vypichovak tak to sice jde vyndat ale znicis to. Jinak sundej tapec a je to skoro stejny jako predni dvere.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
octavia.TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od octavia.TDI »

nejlepší bude když se na to vykasles,lidi uz se fakt zamyslete...od toho mate servisy a ne potom jezdit a rikat ze vam to udelal znamej a udelal to spatne a chcete to nejlíp zadara dat dohromady

když nemas ani tucha jak se co dela tak se do toho nese. . (LOL) (LOL)
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

JeníkRS píše:Odkud jsi? Pomud nemas vypichovak tak to sice jde vyndat ale znicis to. Jinak sundej tapec a je to skoro stejny jako predni dvere.
Vychodni cechy Kraliky

tak se povedlo sponkou na vlasy zasunul jsem to tam a vyjelo to po 5 minutach ...druhy me nejde ale ten ven nemusi (noteeth) jinak znicený není ale neodcvaknu to s kabelu musim se poptat kamosu ..tapec mam dole ..jak stejny staci jedna vec kdyz bude trosku jina a budu v tom litat:-) jde mi hlavne o lanko vnejsi kliky a vnejsi klika jestli se odlupuje klika z venku vis?
Stormy01
Přispěvovatel

Příspěvek od Stormy01 »

Pajda077 píše:
potrebuji na zadní dvere ...predni jsou v poho ale zadni zámek jsem jeste nedelal..samozrejme kdyz se na to podivam tak na to prijdu ale delam to venku a je tam priserne:-(
Ale vždyť to je úplně to samý, s tim rozdílem že vzadu nevyndaváš vložku ale krytku u kliky a navíc je vzadu "jiná stahovačka" takže ten zámek de ven o něco líp.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Pajda077 píše:jde mi hlavne o lanko vnejsi kliky a vnejsi klika jestli se odlupuje klika z venku vis?
n pátých dveřích je nějaké lanko?
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

tak zámek mám venku a už zase zpět s novým mikrosnímačem...byla v něm normalně díra a ten mikrospínač uhnil vevnitř(zelen jak prase.) nemohl jsem vypacit misto vlozky tu krytku a nesel mi poradne povolit ten sroub jinak to slo v poho ...děkuji
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

slovacek.milos píše:
Pajda077 píše:jde mi hlavne o lanko vnejsi kliky a vnejsi klika jestli se odlupuje klika z venku vis?
n pátých dveřích je nějaké lanko?
na patych ne ale na zadnich ano.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“