zadní zámek octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zadní zámek octavia
ahojte poslete mi prosim nejaky navod na demontaz zadniho zamku octavia....jeste jsem ho nedelal a venku je hnusne zacinaji padat stracky tak abych z toho nemel obrad ...hledam ale furt nenachazim:-(
Jinak mikrospinace jsou stejne jako v prednich zamcich?
Jinak mikrospinace jsou stejne jako v prednich zamcich?
-
- Aktivista
potrebuji na zadní dvere ...predni jsou v poho ale zadni zámek jsem jeste nedelal..samozrejme kdyz se na to podivam tak na to prijdu ale delam to venku a je tam priserne:-(Stormy01 píše:http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod- ... i-527.html
A v čem je problém? Třeba to hapruje jen kvůli těm kablíkům. A jestli potřebuješ vytáhnout ten kovovej konektor z tý černý kostičky, tak po vytažení toho fialovýho zajišťovacího bazmeku by mělo stačit vypichovátkem odjistit jazýčky kovovejch konektorů a za kablík je vytáhnout ven. Stejně jako většina VW automotive konektorů.
Oct asv 2000, DieselPower
nemam vypichovak:-( ten konektor musím roztahnout uvnitr?Pája 19 píše:A v čem je problém? Třeba to hapruje jen kvůli těm kablíkům. A jestli potřebuješ vytáhnout ten kovovej konektor z tý černý kostičky, tak po vytažení toho fialovýho zajišťovacího bazmeku by mělo stačit vypichovátkem odjistit jazýčky kovovejch konektorů a za kablík je vytáhnout ven. Stejně jako většina VW automotive konektorů.
No kabely i tak jak jsou naruseny tak bzuci pres merak...myslis ze i kdyz bzuci tak to nemusi davat takovy proud jako ten zamek potrebuje?

Odkud jsi? Pomud nemas vypichovak tak to sice jde vyndat ale znicis to. Jinak sundej tapec a je to skoro stejny jako predni dvere.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
-
- Přispěvovatel
Vychodni cechy KralikyJeníkRS píše:Odkud jsi? Pomud nemas vypichovak tak to sice jde vyndat ale znicis to. Jinak sundej tapec a je to skoro stejny jako predni dvere.
tak se povedlo sponkou na vlasy zasunul jsem to tam a vyjelo to po 5 minutach ...druhy me nejde ale ten ven nemusi

Ale vždyť to je úplně to samý, s tim rozdílem že vzadu nevyndaváš vložku ale krytku u kliky a navíc je vzadu "jiná stahovačka" takže ten zámek de ven o něco líp.Pajda077 píše:potrebuji na zadní dvere ...predni jsou v poho ale zadni zámek jsem jeste nedelal..samozrejme kdyz se na to podivam tak na to prijdu ale delam to venku a je tam priserne:-(Stormy01 píše:http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod- ... i-527.html
-
- Aktivista
na patych ne ale na zadnich ano.slovacek.milos píše:n pátých dveřích je nějaké lanko?Pajda077 píše:jde mi hlavne o lanko vnejsi kliky a vnejsi klika jestli se odlupuje klika z venku vis?
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T