Jelikoz je vetsina ve zubozenym stavu a ze uchazi mechy, odejde cerpadlo nebo prevodovka, zacne bouchat naprava, zazlobi plovaky,cidla naprave,.. Proste je tam toho dost a verit prodavajicimu ze je vsechno hotovy muze verit jen opravdova najivka. A kdo si tuhle jetinu koupil tak za 50 tam byl jen za prvni dva mesice a to i ja. A to jsem neresil podvozek, cerpadlo a prevodovku.. Proto je 100tis rezerva na prvni mesice nezbytna..jear ewing píše:Trochu hledám logiku, v koupi vozu za 100.tis Kč a 100.tis Kč do něj nasypat..-a to absolutně bez urážky.Biimbo píše:allík je super,ticho,pohodlí, i když to i na vzduchu mlátí přes větší díry. nejlepší je koupit něco za 80 a 100 do toho dát. Než koupit auto za 150 udajně super, ale za 100 do něj zahučíš taky. Nebo za 100 nějakej allík už s rolnama. Ale pak to funguje aspoň. Akorát i ty poslední auta jsou už 10 let starý,takže výběr je těžký..
A6 v allroudu, je podle mě původní ceníkovka kolem 2 mil Kč, za 100.tis je to 1/20 ceny, závodit se s tím nedá, tahat také nic moc a kdo někdy řídil 2.5 132 kw a 1.9 96 kw tak až takový nárůst páry pod hrncem to není ??
Hledám tam nějaké pozitivum, ale i moje 6 neteř ví, že je to stará šunka ??
Není lepší si koupit Passata v 96.Kw, ve 4Motion za 150 tis Kč a trochu tomu přidat křídla..
U nás na Sev.Moravě v tom nejezdí, už ani cigáni-na socialce jim nechtěji stále hradit opravy..
I satas na audiklubu tenhle nazor zastava..