Prosim o radu Xenony O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosim o radu Xenony O1
Zdravim,chci se zeptat,jestli nekdo nevi,jak jsou ovladane motorky naklapeni xenonu,mam je tam dodelavane,nemam nivelaci,ale kdyz mi je jeden clovek zapojoval,zapojil mi je tak,ze to dela imitaci nivelace,po rozsviceni xenonu se jakobvy sesteluji,jde mi o to,ze od zacatku se mi jeden xenon nehybal,zkousel jsem prohodit svetla a fungovalo to,tim jsem vyloucil spatne zapojeni,myslel jsem si,ze odesel motorek,neresil jsem to,po nejake dobe mi odesla ridici jednotka xenonu na jednom svetle,zakoupil jsem jinou,pouzitou,xenon svitil..predevcirem jsem koupil nove vybojky,jelikoz mi tamty svitili uz do ruzova a nebylo s nimi nic videt,rozhodl jsem se pro vymenu,jenze koupil jsem nejake nahrazky Phillips a po namontovani svitila kazda jinak,odlisnou barvou,chtel jsem vyloucit vybojky,ci ridici jednotky,tak jsem prohodil ridici jednotky mezi svetly a vybojky svitili stale stejne,ALE...po prehozeni tech ridicich jednotek se mi zase zaclo naklapet to druhe svetlo,ktere do prehozeni nefungovalo...Vybojky uz jsem reklamoval a vyresil,uz sviti ok,ale Vas se ptam,jestli je mozne,ze ovladani motorku dava signaly z te ridici jednotky?Nebo jak to prosim funguje,kdyz mi ted funguje to druhe svetlo naklapeni a tamto ne,pritom jsem vymenil jen ty jednotky,jinak ta jednotka co jsem kupoval,nebyla original z octavie,ale myslim,ze Sharanu,bylo mi tvrzeno,ze jsou stejne..Moc dekuji za info a vysvetleni
Stym ti neporadim kedze nikdy som bastl neriesil, furt som to riesil origo dostavbov. Ale rovno ti poviem iba tolko ze ten kto ti zapojoval tu imitaciu vychodzieho nastavenia dynamickej nivelacie, tak ti ju zapojil zle, pretoze vychodzie nastavenie dynamickej nivelacie sa ma spravit zakazdym pri zapnuti kluca od 10tky (ACC) na spinacej skrinke. Nie pri zapaleni svetiel!!!