hmmm, tak to si vážně pomůžu. Zvlášť když jsem zjistil, že to nebude jen křivým setrvákem, proč mi nejde řadit. Vypadá to, že i v převodovce se něco pokazilo.
Chlapi mate nejaku osobnu skusenost s komfortom 4cipej odpruzenej lamely od sachsu na 5kvalte so zotrvacnikom 1Z? Je tam velky kompromis komfortu co sa tyka plynulosti rozbehu, hlucnosti a vibracii oproti tej gulatej co znesie menej NM? Auto mam na normalne jazdenie (nechcem to mat ako na rodeu), ale tak raz-dvakrat do tyzdna sa s nim idem vyblaznit kde mu dam dobre zabrat. Osobne som viac prikloneny k tej 4cipej vzhaldom na cenu a vysku NM ktore zvladne ale bojim sa ze citelne klesne komfort
Sifon píše:Chlapi mate nejaku osobnu skusenost s komfortom 4cipej odpruzenej lamely od sachsu na 5kvalte so zotrvacnikom 1Z? Je tam velky kompromis komfortu co sa tyka plynulosti rozbehu, hlucnosti a vibracii oproti tej gulatej co znesie menej NM? Auto mam na normalne jazdenie (nechcem to mat ako na rodeu), ale tak raz-dvakrat do tyzdna sa s nim idem vyblaznit kde mu dam dobre zabrat. Osobne som viac prikloneny k tej 4cipej vzhaldom na cenu a vysku NM ktore zvladne ale bojim sa ze citelne klesne komfort
Také se připojuji k dotazu. Uvažuji o koupi 510Nm spojky a váhám kvůli
komfortu. Zatím nikdo na to neodpověděl.
Ja uz som sa rozhodol pre gulatu kvoli komfortu. Dukes ma presvedcil . Ta 4cipa vraj nema take pole zaberu ako ta gulata cize treba viac citu. Ta gulata je vraj porovnatelna so seriovou lamelou co sa tyka komfortu. Mne tych 450Nm bude boooohate stacit a keby nie tak neskor kupim 4cipu.
Takto mi to bolo vysvetlene.
Po prvnich 50ti km bych napsal asi nasledujici:
Pokles komfortu mi neprijde vyrazny, spis bych rekl, ze si musim zvyknout na to ze spojka ma ted vetsi odpor, ale v tom nevidim problem.
Nemel jsem ani problem s rozjezdem, nebo nejake prudke/skokove prerazeni na jinej stupen, vse v pohode. Rozhodne ne jen stav vypnuto/zapnuto.
Kazdopadne ale uvidim, az si auto pujci manzelka, to bude teprve test
coltik píše:tak jednohmota je tam,konečně z autodatu přišla i ta správná spojková sada,ale nevim jestli si lamela sedne,jelikož mi to docela klouže,připadá mi jakoby ten přítlačák na jednohmotu byl měkčí než na dvouhmotu,co jsem tam měl předtim,možná to klame jen tim,že to je nový,ale kdo ví...mam najeto zatim na ní asi 30km
tak spojka začala opět lehce klouzat při prudkém sešlápnutí plynu,tudíž jsem převodvku opět vyndal,jelikož mi to nedalo a co jsem neviděl:Jedna strana lamely(k motou) byla celá nasáklá olejem,místami se udělala až vazelína.Přes jeden z 6ti šroubů co drží setrvák se mi tam dostal olej a už to bylo....muselo to být při prvním natočení motoru,jinak si neumim to zamaštění zdůvodnit...gufero na kliku jsem před tim dával nový...ale právě u jednoho šroubu bylo vidět,že po celé délce závitu je olej,takže nové obložení,šrouby řádně napatlat silikonem a teď ještě čekám na turbínku,ale mělo to už snad konečně i hrabat )