Nezobrazuje popisy pre dlhe kodovanie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nezobrazuje popisy pre dlhe kodovanie
Zdravim vas chalani.Potreboval by som radu ohladom kabla vcds10.6 ang.Vsetko mi normalne ide kazda jednotka len ked chcem nieco zmenit cez dlhe kodovanie tak sa mi nezobrazuju dole popisy.Mam octaviu 2 2005.Skusal som na kolegovom vw caddy 06 a tam to vsetko ukazuje ziaden problem.Vcera sme skusali druhy kabel tiez vcds 10.6 cz na mojom aute a tiez vsetko islo.Stretol sa stym uz niekto?Skusal som uz aj preinstalovat kabel nepomohlo.Vdaka za kazdu radu. 

Kontaktuj technickou podoru u prodejce, nebo se obrať rovnou na http://www.ross-tech.com 

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

No nám to tu bylo jasný hned, proto jsem ti dobře poradil (mezi řádky). Akorát trumpeta "Reewiden" to očividně nepochopil, jinak by necitoval příspěvek hned nad sebou. Ale věřím, že ho dobře pobavil. To byl účel!

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Jj, přesně tak, absolutně nemá smysl citovat příspěvek, na který reaguješ, pokud je hned nad nad tvým příspěvkem
Ale teď už to víš a přispěješ tím k přehlednosti fór, které navštívíš.
Sorry za

Sorry za