+ další dálniční známka (AT) + nově AT ekoplakety (pro N1) + kdo jezdí Německo...
Nějak to hoši v Bruselu nesjednotili.... a čelní sklo začíná být malé
Ještě, že alespoň Maďaři mají elektronickou vinětu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
a taky nechápu, proč není v autě krabička, do který si nahraju a zaplatím co potřebuju a bude fungovat po celý evropě a bude kompatibilní s většinou systémů..
Protože by byl jeden výrobce, který by zaměstnával třeba sto lidí. Takhle je výrobců X x tolik kolik je států a taky se tím dokáže ztratit tolikrát víc peněz.
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. To je jako proč není v jednotné Evropě jednotné mýto. Mám zaplaceno doma a v momentě kdy jsem v cizině tak to doma nevyužívám a naopak, cizinec je u mě a zase to nevyužívá u nich.
To doma a v cizině je trochu mimo v jednotné Evropě. Ta je ovšem jednotná jen pro něco a pro někoho, jak se to zrovna hodí. Když se nad tím zamyslíš, tak jediné co je v Evropě jednotné je peníz s názvem Euro, ovšem už tak ne jeho reálná hodnota. Vše ostatní je za každým kopcem jiný.
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)