el. regulacia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
el. regulacia
cau ma tu niekto spravenu el. regulaciu na turbe v golf 4 tdi PD s turbom 1756vk vie mi nekto poradit ako to zapojit alebo daku schemu
nevravte mi ze daj tam banku bolo mi povedane upravcom ze tam mam dat eletricku regulaciu

-
- Aktivista
Ten, co rekl "prej" tak tomu taky nerozumi. Je to znacne znat, na zaklade bohatych vlastnich zkusenosti mohu toto tvrdit...a ostatne i dokazat:Fulltank píše:Moc tomu nerozumim, ale prej stejnou sluzbu udela dobre nastavena klasicka regulace.
https://www.youtube.com/watch?v=8Wx0qYQej1U
... GTB2264VK od Turbopower s upravami na miru (nyni osazeno ve voze Kissiakose), FB R783, Dieselpower soft pro bezne jezdeni (251k) ... absence prefuku, plynula a citliva regulace...co vice dodavat?
Dnes uz bych velke turbo s podtlakovou regulaci nechtel, snad jen kdyby to bylo nevyhnutelne nebo nebylo technicky mozne zprovoznit.
Jednoznacne Dieselpower.erk311 píše:co mi odporucate ist do toho alebo zmenit upravcu
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak myslím, že 900e se dá investovat určitě mnohem rozumněji.
Ale jestli je to rozmazané video s glycerinovým budíkem (který ten překmit neukáže) natolik přesvědčivým důkazem, tak prosím.... mimochodem obdivuhodné rozměry, není to zbytečná zátěž?
A nebylo by přesvědčivější ukázat graf toho 330+HP turba?
I turbo s elektronickou regulací umí samozřejmě udělat slušný překmit, stejně jako u podtlakového turba záleží jak je ta regulace nastavená a jak si s tím ladič vyhraje.
Ale jestli je to rozmazané video s glycerinovým budíkem (který ten překmit neukáže) natolik přesvědčivým důkazem, tak prosím.... mimochodem obdivuhodné rozměry, není to zbytečná zátěž?
A nebylo by přesvědčivější ukázat graf toho 330+HP turba?
I turbo s elektronickou regulací umí samozřejmě udělat slušný překmit, stejně jako u podtlakového turba záleží jak je ta regulace nastavená a jak si s tím ladič vyhraje.