Lamela Sach race 228mm
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Lamela Sach race 228mm
Spíše info: Na 228mm 5Q set jednohmota fabia atd jsem namontoval sach race lamelu, je slabší než origo! Prý se má používat jen s origo race přítlačákem, čili bere pak nahoře, znova všehcno rozdělat, buďto hned nechat přeobložit a nebo líznout setrvák u přítlačáku. Jen abyste si dali pozor.
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série
Tu máš ode mě - nejdřív zkus pořádně odvzdušnit.
Já když jsem měl nejdřív ten přítlak s přeobloženou lamelou ATD, tak to zabíralo taky dole. Vyřešil jsem to prodloužením tyčky ve spojkovém válečku na převodovce o pár mm. Když se lamela protočila (kupoval jsem jí jetou se setrvákem a nejistýma kilometrama), tak jsem koupil lamelu novou a nechal jí se sériovým obložením. V tu chvíli to zase zabíralo nahoře, tak jsem tyčku zase zkrátil.
Doufám, že si to prodlužování a zkracování pamatuju správně a není to obráceně
Já když jsem měl nejdřív ten přítlak s přeobloženou lamelou ATD, tak to zabíralo taky dole. Vyřešil jsem to prodloužením tyčky ve spojkovém válečku na převodovce o pár mm. Když se lamela protočila (kupoval jsem jí jetou se setrvákem a nejistýma kilometrama), tak jsem koupil lamelu novou a nechal jí se sériovým obložením. V tu chvíli to zase zabíralo nahoře, tak jsem tyčku zase zkrátil.
Doufám, že si to prodlužování a zkracování pamatuju správně a není to obráceně

Dík za reakce sniper, vážím si toho. Podle mýho selskýho rozumu čím slabší lamela, tím by měl pedál zabíra výš. V tom jsme spolu zajedno. Jenže můj mechanik má opačný názor. Taky je zde otázka samostavu.... Říká, že když je lamela sjetá, tak zabírá dole.
Proto bych byl rád, kdyby se k tomu vyjádřilo víc lidí.
Proto bych byl rád, kdyby se k tomu vyjádřilo víc lidí.
Tak asi tomu nerozumí . Se správně nastaveným samostavem pedal spojky zabíra od nova až pokud nezačne klouzat ve stejné poloze. Ale ty samostav nemáš .
Jinak to chapes správně, ale pro jistotu bych odfrk odvznovak. Už jsem se setkal i s ohnutou pákou vypínáciho ložiska, dokonce dvakrát s prasklou
Jinak to chapes správně, ale pro jistotu bych odfrk odvznovak. Už jsem se setkal i s ohnutou pákou vypínáciho ložiska, dokonce dvakrát s prasklou
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
Ano je logické pokud zase zvolíte jen samotný přítlačák sach race půjde spojka moc dole, nevím z jakého důvodu ho mají tlustší a raceovou lamelu zase hubenou a proto to pak nesedí k serii a musí se upravovat... Asi aby si člověk koupil celý set... Opravdu nedoporučuju nastavovat se seriovym pritlacakem, ted mi pri plnem seslapnuti spojky skrta pritlacak o lamelu ach joo..
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold