Netěsný motor 2,5 tds

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
raara
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Netěsný motor 2,5 tds

Příspěvek od raara »

Ahoj kluci,teče mě olej mezi blokem u Fiatu 2,5 TDS,je to asi častá závada,je jiná možnost,než vyndat motor a přetěsnit?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

v podstatě není, zase když to uděláš, budeš mít na dost dlouho pokoj
radek300
Přispěvovatel

Příspěvek od radek300 »

Uplně souhlasím je to dost práce ale výsledek je zaručen na dost dlouhou dobu.
raara
Přispěvovatel

Příspěvek od raara »

Jasně,díky za odpověď,pustím se do toho,je to asi dost práce,ale nějaké lepení,jak jsem koukal,taky bych toho musel spoustu rozebrat,abych se k tomu dostal po celé délce a vím,že pokud neudělám něco poctivě,tak se to nevyplatí.Mám připravený motor 1.9 TDi,ale neřízený,no má taky 200 tis.,byl jsem připravený,že ho tam dám,ale někdo mě to rozmlouval,tak nevím,ta 2.5 je tahoun
Csala
Přispěvovatel

Příspěvek od Csala »

raara píše:Jasně,díky za odpověď,pustím se do toho,je to asi dost práce,ale nějaké lepení,jak jsem koukal,taky bych toho musel spoustu rozebrat,abych se k tomu dostal po celé délce a vím,že pokud neudělám něco poctivě,tak se to nevyplatí.Mám připravený motor 1.9 TDi,ale neřízený,no má taky 200 tis.,byl jsem připravený,že ho tam dám,ale někdo mě to rozmlouval,tak nevím,ta 2.5 je tahoun
No a co ze je ten TDid "nerizeny", ale zere 5l/100km.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
cockovnik
Nováček

Příspěvek od cockovnik »

Ahoj
docela by mě zajímalo jak se ti podařilo ten motor přetěsnit.Mezi vanou a blokem motoru je mezikus a většinou to teče i mezi ním a blokem.
Jinak Croma 1.9TDi je nedoceněné auto.Měl jsem jí a dostal se na dlouhou trasu na 3.8. Měřeno po dotankování takže + nebo -.
raara
Přispěvovatel

Příspěvek od raara »

cockovnik píše:Ahoj
docela by mě zajímalo jak se ti podařilo ten motor přetěsnit.Mezi vanou a blokem motoru je mezikus a většinou to teče i mezi ním a blokem.
Jinak Croma 1.9TDi je nedoceněné auto.Měl jsem jí a dostal se na dlouhou trasu na 3.8. Měřeno po dotankování takže + nebo -.
No právě tam mě to teče,rozhodnul jsem se,že tam dám tu 1.9 TDi a uvidím,někdo ji moc nefandí,ale zkusím to a tu 2,5 TD si mužu zatim v klidu udělat
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“