To je v pořádku - to byla jenom poznámka pro tebe k původnímu tématujericho-3 píše:Pardon, tentokrát jsem reagoval na oživení tématu přispěvatele mrhornet..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rádo se stalo...mrhornet píše:to NapraP:
Tak dneska jsem rozebral tu horní část čerpadla, ten vnitřní kužel byl tak zarezlý, že jsem ho musel normálně vyklepnout, vůbec se ani trochu nehýbal . Vyleštil jsem 2000 šmigrl papírem a auto chodí neskutečným způsobem. Takhle nejezdilo ani předtím. Opravdu paráda, snad to nějakou dobu vydrží a hned nezarezne.
Tim bych chtěl moc poděkovat za radu uživateli NapraP! Opravdu jsi mi moc pomohl. Byl jsi jediný, který přesně diagnostikoval takhle na dálku mojí závadu. Psal jsem i na fóra Ford klubu a nikdo mi nic konkrétně neporadil.
Až budu mít někdy cestu do Prahy, tak ti musím vzít za to flašku
A taky se někdy domluvíme, jestli by jsi mi doladil ty rozvody...
Ještě jednou díky moc.
Dal sem nový hadičky k přepadům, najeto zatím dnes 100 km po městě zatím jezdí, s tou vratkou to vyskouším, na to tečko už jsem koukal tuhle. Jinak moc dík za rady ! Dám vědět jestli jezdí je ho škoda komplet vyvařenej po celolaku, stál mě dost peněz je mi líto se ho zbavovat. Proto díkyNapraP píše:Ahoj, kdyz budes menit hadicky, tak kup cca 1,5m. Standardne je vyveden prepad ze 4-teho valce a zaslepka je na 1. To ma hacek, protoze 4-ty valec je nejniz. Dej novou zaslepku na 4 a vratku dej z prvniho. Kdyz pujdes po vratce z ctvrtyho najdes u starteru "T". Tam pripoj novej odvod. Zabere to. Budes mit uz horsi vstriky, nebo zpetny ventilky na cerpadle a tim, ze vratkou dostanes jenom naftu a vzduch honis pres vstriky se ti deje co se ti deje...pochopitelne vymen i prepady mezi vstriky...