zdravim mam passat b5 1.9 tdi 81kw afn na pc mi vyhadzuje chybu 00575 auto pri 120 hadze do nudzoveho režimu... turbo je vyčistene,nove podtlakove hadičky a stale to robi včom by ešte mohla byť chyba dakujem
turbo vyčistene,variabilita bola zatuhnuta už chodi pekne a lahko,podtlakove hadičky vymenene,hadice z turba do ic a zo sania do ic su v poriadku ventil n75 som skusal zamenit z ventilom n18 z egr mi poradili a tiež to hadze do nudzoveho režime ja už neviem čo stym može byť
sory ze skacu do tematu ale u driv sem se na to chtel zeptat..jak se da vubec otocit ten mechanizmus co ovlada lopatky..nedavno sme jedno vnt15 cistil a proste to snad nejde spatne slozit?
ano s 9 lopatkami ked otocis regulacny veniec o 180 stupnov tak to robi paseku a lopatky sa nepohybuju v celom rozsahu vid foto takto to je spravne ked si vsimnes ten mansi ovalny otvor ma byt na lavo od otvoru do ktoreho zapada paka regulacie a ked ten cely veniec otocis o 180 stupnov tak je na pravo a je pruser....
ano, regulacna objimka u 9 lopatkoveho turba nieje blbuvzdorna tak ako u 11 lopatkoveho a da sa otocit zrkadlovo. Tym padom nebude moc tiahlo prist na spodny doraz, ale zastavy sa asi na pol ceste.