trysky na IVgolf 1.9 TDI

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Palo128
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Palo128 »

no podla mna to dymi celkom dost, ale dik za videa aspom si viem urobit predstavu....
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

vilozx6 píše:O Braňa Farkaša sa opýtaj BH. Neviem aký by som mal dôvod vymýšľať si, že toľko odbrzdili.
Pytal som sa. Bolo to s 12mm hlavou a ostrou vackou, cize ziadnych 237ps na seriovom cerpadle Vilko ;) Kazdopadne do 200ps sa hlava cerpadla nutne riesit nemusi a na 180 ps staci uplne s prehladom ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

Palo128 píše:no podla mna to dymi celkom dost, ale dik za videa aspom si viem urobit predstavu....
teraz v zime je to ok.. ale leto to bolo same umyvanie (LOL)
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
wolverine
Přispěvovatel

Příspěvek od wolverine »

Dneska sem namontoval sprinty 764 cekal jsem od toho trochu vic. Ale jinak jsem spokojenej auto prestalo kourit uz neni citit nespalena nafta. Chod motoru se krasne stisil a tahne to krasne plynule uz od spoda. Uvidime jak to bude casem nasledovat spotreba a celkovy stav.
Skoda octavia 1.9tdi. Vw golf Country 4x4.
Jakub Zelenka
Nováček

Příspěvek od Jakub Zelenka »

Zdarek :-) mám menši problém sehnal jsem jetý vstřikovače se sprinty 764. Auto je IV golf 66 Kw ALH, vstřiky jsem namontoval a čekal jaký to bude rozdíl, jenže žádný extra velký nárůst výkonu se nekonal zato to hulí jak škodováckej komín :-D.
Každý píše jak mu do auta hned naskákalo 30 kobyl, mě jich tam sotva pár připajdalo :-D

Co s tím? Řekne mi něco vag? Mam je nechat přeměrit?

Četl jsem že sprinty 764 mají nižší tlak otvírání (více paliva, více kouře), je to pravda??
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Jakub Zelenka píše:Zdarek :-) mám menši problém sehnal jsem jetý vstřikovače se sprinty 764. Auto je IV golf 66 Kw ALH, vstřiky jsem namontoval a čekal jaký to bude rozdíl, jenže žádný extra velký nárůst výkonu se nekonal zato to hulí jak škodováckej komín :-D.
Každý píše jak mu do auta hned naskákalo 30 kobyl, mě jich tam sotva pár připajdalo :-D

Co s tím? Řekne mi něco vag? Mam je nechat přeměrit?

Četl jsem že sprinty 764 mají nižší tlak otvírání (více paliva, více kouře), je to pravda??
Sprintum je to jedno jaky je otviraci tlak, to se steluje na vstrikovaci. V kazdym pripade bych je vzal aspon k nekomu , kdo ma zkousecku aby ti ty vstrikovace nastavil na spravny otviraci tlak a vyzkousel jestli vubec ty trysky prasi jak maji a treba nekapou, neli nechcijou
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jakub Zelenka
Nováček

ok. dík zítra je vyhodim a dohodnu si je na vyzkoušení. (nevím kdo to dělal, kde a jak dlouho jezdily)
Já si myslel že se tlak nastavuje podložkama :D (tak to byl fám)
Menší rozdíl tam je ale 30 kobyl to není, to by bylo sakra znát :D
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Ještě je asi moznost ze ty mas mit v tom ALH otviraci tlak na 220 bar (euro 3), ale vstrikovace co jsi namontoval jsou sestelovany jen na 190 bar (Euro 2), ale kdyztak si to radsi over, tohle nevim jiste, jen ze to je mozny. Kazdopadne bych je nechal vyzkoušet a doladit na spravny tlak
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jakub Zelenka
Nováček

Jo to by taky mohlo byt možný, jinak už jsou venku, v pondělí snad už budu vědět jak na tom jsou. :-)
To že si na volnoběh motor občas škubne může být špatné odvzdušněni? (pocitově znát, na otáčkoměru skoro vůbec)?
Jakub Zelenka
Nováček

Tak nakonec sem byl u jinýho týpka, ten vstřiky nafoukal a měli otevírací tlak na 190-200 což je ok :-) pak mi nabídl že mi načte z řídící jednotky tlak turba, mělo 1,7 bar a má být 1,9 bar což je prý problém. Po chvilce pátrání jsem zjistil že je nejspíš vadná regulace na turbu. (po nasáti se pomalu vracela, takže někde netěsní)

Což by nejspíš vysvětlovalo proč to hulilo a málo jelo
bohatá směs - málo vzduchu - moc kouře - žádný vykon
Jakub Zelenka
Nováček

Tak jsem vyměnil regulaci, když jsem ji vydal divil jsem se ze to ještě vůbec fungovalo když byla skoro celá urezlá :-D
Zaslepil EGR a namontoval sprinty 764, tak už to byl větší rozdíl než předtím a i o poznání to míň hulí. :-)
mckorri
Přispěvovatel

Příspěvek od mckorri »

Chystam se take tam dat ty trisky sprinti 764 na ten sami motor a chtel bych se zeptat co spotreba
tantor-bn
Přispěvovatel

Příspěvek od tantor-bn »

spotreba sa môže aj znižiť. všetko je od štyu jazdy. ale priprav sa že sa zvyši o liter a nakoniec budeš prekvapeny :)
Cupra TDI
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

mckorri píše:Chystam se take tam dat ty trisky sprinti 764 na ten sami motor a chtel bych se zeptat co spotreba
A co chces pocut? Ze ti bude pribudat nafta do nadrze? (LOL)

Na blbu otazku, blba odpoved :kol1:
Jakub Zelenka
Nováček

Vetšti spotřebu moc nepocituji (bohužel nemám palubák :-/) ale když na to budeš furt šlapat tak je jasný že si to něco veme :-) ale to i se seriovkama :-D určitě doporučuji EGR off :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“