Problem pri razantnym zoslapnutii plynu auto sa cele zatrese
Moderátoři: šulda, Moderátoři
re
no poloosy si dam kuknut teda a ja som sa sekol silenbloky na prevodovke su gumove..motor je ulozeny na hydrolozkach....spravne pavska
aaaaa ja sa priklanam ktomu zotrvaku lebo lozisko je vcudu urcite a pri zhasnuti motora zahrkoce afto.
ps...mam divny pocit ci to neni cipnute...mam to auto druhy tyzden ale ide ako otrhnute z retaze...a spotreby okolo 5l
aaaaa ja sa priklanam ktomu zotrvaku lebo lozisko je vcudu urcite a pri zhasnuti motora zahrkoce afto.
ps...mam divny pocit ci to neni cipnute...mam to auto druhy tyzden ale ide ako otrhnute z retaze...a spotreby okolo 5l
Skoda Superb 1.9tdi 96kw AWX
To s trasenim moze robit aj chip, mal som tak spravene uz 2 auta, v jednotke bolo vela pridane v nizkych otackach. Stava sa to ked to robi "nalievac". Potom sa upravil sw a uz to bolo ok. Auta nemali ziadnu mechanicku zavadu, len proste sw bol zle upraveny...
Audi A6, 3.0TDi AvantQ, BMK 165kW@220kW, VW Touran, 1.9TDi, BKC 77kW@96kW, '06
Tohle mi dělá Passat AWX taky. Je teda chipnutej takže mi to bylo celou dobu jasný - už jsem ho tak koupil. Nevím jestli to byli nebo nebyli nalívači - firma X-Tuning tuším ve Vel. Meziříčí. Nechtěl jsem dělat ukvapený závěry, auto má chip a už dost dlouho a nevím jak to jelo tenkrát. Já tam mám teď nalítáno přes 330 tisíc a zdá se mi to už chcíplejší. Tak jako tak chci omrknout vačku a kdyžtak zgenerálkovat hlavu.