[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" Problem s radením na 6q prevodovke FRS - Stránky 9 - DP forum
Zdar borci.
Som tu nový a vidím že ten problém s prevodovku, kt. mám aj ja je tu dosť známy.
Môžem dostať prosím kontakt na lukasa6666. príp. aká je funkčnost prevodovky po dlhšom čase.
gagoo píše:Zdar borci.
Som tu nový a vidím že ten problém s prevodovku, kt. mám aj ja je tu dosť známy.
Môžem dostať prosím kontakt na lukasa6666. príp. aká je funkčnost prevodovky po dlhšom čase.
misoVW píše:Kaper, starý nick sa teda nepodarilo rozbehat?
nepodarilo, vraj môžem niekomu ukradnúť tu na fore účet , nick lukas 6666 som mal tusim od roku 2008 a k emailovému účtu z roku 2008 sa už neviem tiez prihlasit nakoľko som tam nechodil moc. co uz
zdravim ťa lukas66666 mam taky problem z prevodovkou na passate 2,0 tdi. Jedná sa o 6 stupnovu prevodovku hučí mi tam 5 prevodovy stupeň ale nie pri zatahu iba ked idem bez plynu pravdepodobne to bude problem s tou hriadelkou co uz tu bolo spomýnane vedel by si to opraviť?
Jeho nový nick mu asi admini vymazali alebo niečo podobné pretože sa mu nedá napísať. Inak je šikovný chalanisko a tiež veľká pochvala z mojej strany bol som uňho s autom a za hoďku všetko porobené jak má byť. Neviem či môžem ho niekomu dať ale ja naňho kontakt mám ak by to bolo moc súrne
No veď to že sa mu neda napisať, ak by si mal nanho aspon e-mail tak mi ho prosimta posli v správe snaď sa nenahneva Iak čo si mal za problem na prevodovke? tiež to pretačajuce ložisko? a drži to po oprave?