Moje rec....Ja jich az tolik za sebou nemam,ale myslim ze bys musel byt supr lama,aby ti ta vacka ujela o zub.Teda muj nazor. Zase neni spatne to mit doma,kdyz je moznost si to udelat.go.vojta píše:myslím že jsem těch rozvodů už udělal tolik že vím co píšu.. ale nebudu tady rozebírat proč to nedělám a kdy to je třeba dělat.. a když už tak vyndávám jenom vakuovku což stačí pro přesné zjištění polohy vačky... ale samo to nevymlouvám.. je lepší když se to zkontroluje..
Návod Rozvody ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
-
- Nováček
tak až ti ujede tak si nestěžuj že máš potkanarami píše:Moje rec....Ja jich az tolik za sebou nemam,ale myslim ze bys musel byt supr lama,aby ti ta vacka ujela o zub.Teda muj nazor. Zase neni spatne to mit doma,kdyz je moznost si to udelat.go.vojta píše:myslím že jsem těch rozvodů už udělal tolik že vím co píšu.. ale nebudu tady rozebírat proč to nedělám a kdy to je třeba dělat.. a když už tak vyndávám jenom vakuovku což stačí pro přesné zjištění polohy vačky... ale samo to nevymlouvám.. je lepší když se to zkontroluje..

Octavia I. 1.9 TDi PD Combi 4x4 74kw / EGR OFF
[quote="sonasona1111"]Ahoj ja chcem robyt rozvody na passate 81 kw 1.9TDI motor AFN r.v.1999 potreboval by poradit presny postup pomohol by si mi prosim ta dakujem.[/quote
]
Co bys potreboval?
Passat je krasan prace, dej si praci s rozhazenim predku a mas to jak na taliri
Ale jestli na to nejdes moc tvrde kdyz to chces robyt....nie robit
]
Co bys potreboval?
Passat je krasan prace, dej si praci s rozhazenim predku a mas to jak na taliri
Ale jestli na to nejdes moc tvrde kdyz to chces robyt....nie robit

je přípravek který se chytne na šrouby vakuovky a víko se dolu dávat nemusí, ale není to tak přesný,má to trochu vakl.
Když shodíš víko a krajní klemu vačky, tak tam jde přes hlavu vrazit plochý klíč od Tony 16-17, možná i jiných výrobců, ale Tona je odzkoušená a celkem přesná.
Jinak pak origo Ečko a dolů jen víko. Dělám to tak dycky, ono se zdá, ale každej kousek mimo je pak znát a okem se odhaduje fakt jen + -, i když lepší jak na fix u garážisty
Když shodíš víko a krajní klemu vačky, tak tam jde přes hlavu vrazit plochý klíč od Tony 16-17, možná i jiných výrobců, ale Tona je odzkoušená a celkem přesná.
Jinak pak origo Ečko a dolů jen víko. Dělám to tak dycky, ono se zdá, ale každej kousek mimo je pak znát a okem se odhaduje fakt jen + -, i když lepší jak na fix u garážisty
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro