http://obd.ec.cz/

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
daniel.987
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

http://obd.ec.cz/

Příspěvek od daniel.987 »

Máte někdo zkušenost s touto firmou? :x
Sharan ASZ
Octavia AGR
userinre
Nováček

Příspěvek od userinre »

Já osobně ne, ale byl jsem varován, taky mně stačilo se podívat na jejich stránky, podmínky a způsob komunikace (hm)
daniel.987
Přispěvovatel

Příspěvek od daniel.987 »

Tak to mi stačí, myslel jsem že rozšlapu telefon, když jsem se s tím chlapem domlouval. Vůbec nechápu jak se může živit obchodem.
:x :fakac: (LOL) :punk:
Sharan ASZ
Octavia AGR
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Já osobně s nimi mám asi takové zkušenosti, že objednané zboží jsem vždy dostal,ale...

Naprosto neprofesionální přístup, 100% arogance, nezájem o bussines!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Filda
Nováček

Příspěvek od Filda »

Můžu říct že jsem od nich kupoval kabel a vše vpohodě.Ale nekomunikoval jsem s nima,objednal,zaplatil a dostal zboží.Funguje bez problému.Jinak o nich víc nevím.
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Kupoval jsem zde ELM327 ,naprostá neochota o čemkoliv po telefonu mluvit.Jinak zboží v pořádku i termím dodání.
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

taky jsem kupoval kabl...vse vporadku
AsA
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AsA »

Kabel po několika týdnech přišel,nechodil,reklamace nebyl uznána,nikdy mi nevrátili kabel ani moje peníze.Koupil jsem originál a všechno OK.Nikdy bych si u nich už nic nekoupil. :x
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

kdysi (pred 2 lety) jsem si tam koupil kabel i pulhodinovy skoleni. Vse OK. Pristup odměřený,ale byl jsem spokojenej.Kazdou chvilku mu zvonil telefon a tak porad vysvetloval dokola jak objednavat, jak u blbejch. Ani se mu nedivim,ze je po telefonu neprijemnej. Ukazoval taky jednu reklamaci - stavebnice spajena znacne prasacky a pry nefunguje - taky bych to neuznal. Ja bych se nebal,ale vse pres net, nevolat... :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
stanley.hl
Sběrač informací

Příspěvek od stanley.hl »

Sídlo mají v Hradci Králové. Těžko tam někoho dostihnout. Koupil jsem tam kabel a nefungoval , byl optický. Na druhý pokus jsem je tam našel a tak mi ho vyměnili. Jinak nejraději mají objednávky bez osobního kontaktu. V klidu to seženou a pak to jenom pošlou.
Vopi
Přispěvovatel

Příspěvek od Vopi »

Jejich způsob objednávání (LOL) - nevím kdo dělal ten užasně vypadající objednávkový formulář, ale kdysi dávno jsem si od nich chtel neco objednat, ale kdyz jsem videl ty podminky a hlavně ten fomulář, tak jsem to vzdal (wallbash)
bernardi
Přispěvovatel

Příspěvek od bernardi »

su to podvodnici ,predali mi vadny kabel ,reklamovat sa to nedalo ,telefony nebral ,arogantny pristup,nemal som vtedy ziadne skusenosti ,este ze Svoboda bol velmi ustretovy ,nechal som mu nefunkcny kabel ,doplatil dal mi funkcny kabel vysvetlil,fakt solidnost,odporucam radsej Svobodu ,ti v hradci su podvodnici!!!
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“