něco jsem počet ale je to hnus...
pamatuji si když sem se sem v roce 2007 registroval tak bylo cele forum vice měně kamaradské... ted aby se človek bal něco někam napsat aby se někoho nedotknul... když člověk někomu poradí a náhodou to není pravda dostane akorát sprcano...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
teď jsem dorazil z crossu a tam jsem si vyslech povídku na téma ježdění v Mostě co teď proběhlo, mimo jiné o nějakém tlouštíkovi v triku s nápisem Forest vysvětlovat výhody nafty o proti benzínu a to velice fundovaným projevem , prej moc nechybělo a nesl by si zuby v pytlíku , měl i označení dieselpower to asi proto že jim dělá dobré jméno
peug píše:teď jsem dorazil z crossu a tam jsem si vyslech povídku na téma ježdění v Mostě co teď proběhlo, mimo jiné o nějakém tlouštíkovi v triku s nápisem Forest vysvětlovat výhody nafty o proti benzínu a to velice fundovaným projevem , prej moc nechybělo a nesl by si zuby v pytlíku , měl i označení dieselpower to asi proto že jim dělá dobré jméno
Tak to moc dobre vim o koho slo ... resili tam kluci rozdil mezi 2,8 benzinem a 1,9TDi ve spotrebach a vykonech atd... byly slyset na 10 metru daleko pri vymene nazoru a vysvetlovani v cem je nafta lepsi ... taky jsem si rikal ze si daj snad za chvili do drzky
Forest píše:(ne nadarmo mam za sebou 5 uspesne slozenych zkousek z prava)
Když už jsem to tady celý přelouskal, a dozvěděl se tolik užitečných věcí, abych měl obrázek ucelenej, můžu se Foreste zeptat, jaký máš nejvyšší dosažený vzdělaní, v jakým oboru, případně s jakým titulem? Díky
este píše:něco jsem počet ale je to hnus...
pamatuji si když sem se sem v roce 2007 registroval tak bylo cele forum vice měně kamaradské... ted aby se človek bal něco někam napsat aby se někoho nedotknul... když člověk někomu poradí a náhodou to není pravda dostane akorát sprcano...
to je dobrý tady ti poraděj, když potřebuješ... byl sem nekde pro radu a tam mě bylo nadáno žížalákem do dementů a plno lidí co se mě zastalo skrz to dostalo ban včetně mě
Naposledy upravil(a) Ondra_TDI dne 01 dub 2015, 22:50, celkem upraveno 2 x.
to je dobrý tady ti poraděj, když potřebuješ... byl sem u chipfora pro radu a tam mě bylo nadáno žížalákem do dementů a plno lidí co se mě zastalo skrz to dostalo ban včetně mě
Ano aj pre toto mam rad toto forum ze sa tu admini/moderatori do ludi neseru a je tu sloboda, klobuk dole
to je dobrý tady ti poraděj, když potřebuješ... byl sem u chipfora pro radu a tam mě bylo nadáno žížalákem do dementů a plno lidí co se mě zastalo skrz to dostalo ban včetně mě
Jo taky jsem dostal banána na fuckbooku u chipfora. Dal jsem tam nabídku na turbo a v komentářích mě bylo tázano kdo umí vyladit el. regulaci odepsal jsem DP to umí a měl jsem to spočítaný.
Leon ASZ, fmic, GTB 1756, 209PS 457Nm mírný kouř, Brembo 323mm a 280mm
nejsem-naivka píše:Nic neřešil. Pan Lokaj je dement.
Jojo žížalo od kriminálníka to sedí. Pokud někdo nasype do nějaké firmy tolik peněz za úpravy tak by se k tomu zákazníkovi měli podle toho taky chovat, a poskytnout mu také podporu pokud bude nějaký problém či dotaz a ne se povyšovat, urážet a banovat. I když to je jen tvůj arogantní a povýšenecký přístup, který vrhá špatné světlo na celé jméno firmy. Doufám že tě pan Vojáček vykope...
Peug: Jinak nejsem mechanik a ptal jsem se na správné zapojení ventilu n75 včetně celého okruhu (původně v autě byla černá krabička).