Mercedes na použitý olej
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
musso
Tak musso uz je doma.... dobrej typ.... tech 2000 km co se pro nej jelo se vyplatilo.....
jen je skoda ze tazny zarizeni ma jen 2,3t chtel bych 3,5 nevite jak by se to dalo zaridit ?

Peugeot 309 1.9d 47Kw , BOSH
Dvounádrž (2x9 litrů v podbězích), Výměník 4,5 kW,
Najeto v létě bez úprav 10000km - odešli vstřiky
Zatím 8000km s úpravou na kupovaný SL nebo RO
MB VITO 110TD řadový čerpadlo stejná úprava jako pežout
tak se pochlub..... alespon s fotkou nebo co je to za rok a máš to s turbem ? a co máš za barvu?, ja ted asi pojedu taky pro jeden....mám teda ted zelený Musso r97 ve velmi dobrém stavu, ale je bez výbavy, tak ho nechám za 120tis. a připlatím si.... tak kdyby jste ho někdo chtěl... dnes jsme byli pro A3 a někdy v pondělí jedeme pro A6 v plný a to Musso...
Předělávám ted Peugeot Expert na použitý přefiltrovaný olej začínám... budu dělat velkoobchod s bylinkama, bedroseslema a stavět ekodomy ze slámy, tak chci také jezdit více ekologicky a ekonomicky
. www.ekovesnice.cz

jinak dost často mívají ty 88kw tažný na 3,5t, takže to půjde přetypovat.. .
Předělávám ted Peugeot Expert na použitý přefiltrovaný olej začínám... budu dělat velkoobchod s bylinkama, bedroseslema a stavět ekodomy ze slámy, tak chci také jezdit více ekologicky a ekonomicky
. www.ekovesnice.cz

co je prodané, to jsi chtěl napsat do nějakého jiného vlákna, ne?
Jo a co ta přestavba, co to je do 10tis. i s prací? a co tam je za komponenty? Já mohu mít za 13tis. s prací od profi firmy....
Jo a co ta přestavba, co to je do 10tis. i s prací? a co tam je za komponenty? Já mohu mít za 13tis. s prací od profi firmy....

. www.ekovesnice.cz

dobře
tak od jedine co znám, co to u nás dělají již delší dobu europecon
, komponenty asi za 9tis. a 4tis. práce...

. www.ekovesnice.cz

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
je to rok 97 ma to i klimu bez turba (budu jezdit na olej takze bez turba si myslim ze lepsi) ..... bylo to trochu tuknuty tak je to ted v opravne..... foto nemam..... na mobile.de to uz neni
jen me stve to tazne zarizeni vydel jsem i 3,8 t..... potreboval bych nejaky papir ze tam muze bejt 3,5 pak by to slo predelat.... ale standartne 2,3

Peugeot 309 1.9d 47Kw , BOSH
Kubator87: no právě, tady v CR jsem videl asi 8 aut a všechny měli nalítáno mnohem mnohem víc, ale samozřejmě na tacháči 130-150tis.
.... tak jsem nakonec vybral s 200tis. ale je videt ze poctivejch, je to servisovaný, ale fakt ho asi prodám a připlatím si za klimu, no uvidím jak to auto bude vypadat na místě... Jo a zkoušel jsi 4x4, taky dost casto nefungují....
Mirek70: tak jsem Ti poslal email a tam si dohodnem podrobnosti, kdyžtak mi tam prosím pošli tvou nabídku komponentů...dík

Mirek70: tak jsem Ti poslal email a tam si dohodnem podrobnosti, kdyžtak mi tam prosím pošli tvou nabídku komponentů...dík
. www.ekovesnice.cz