nefunkcna diagnostika Passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nefunkcna diagnostika Passat
Chlapi nestretol sa niekto s tymto problemom? VW passat r.v 2000 face lift nejde sa spojit so ziadnou R.J v aute .Pomohla bi mi aj schema zapojenia diagnostickej zasuvky v aute dakujem.
Re: nefunkcna diagnostika Passat
zkus vypojit konektor z jednotky ABS...
Re: nefunkcna diagnostika Passat
nemas nahodou jine radio?dodiak píše:Chlapi nestretol sa niekto s tymto problemom? VW passat r.v 2000 face lift nejde sa spojit so ziadnou R.J v aute .Pomohla bi mi aj schema zapojenia diagnostickej zasuvky v aute dakujem.
Např. neoriginální autorádio.Hujer píše:Mám na Passatu B5/2000 zkrat na K-line. Nemáte někdo schema zapojení zásuvky do vozu? Nebo víte někdo kam vedou kablíky z diagnostické zásuvky? konkrétně z PINu 7 - K-LINE zelený. Nebo máte někdo ideu kde by mohl být problém?
V okolí zásuvky to není, mám odstrojeno a zkontrolováno.
Přesně tak,některý rádia dokážou s elektonikou v autě udělalat pěknou paseku!vwphun píše:Např. neoriginální autorádio.Hujer píše:Mám na Passatu B5/2000 zkrat na K-line. Nemáte někdo schema zapojení zásuvky do vozu? Nebo víte někdo kam vedou kablíky z diagnostické zásuvky? konkrétně z PINu 7 - K-LINE zelený. Nebo máte někdo ideu kde by mohl být problém?
V okolí zásuvky to není, mám odstrojeno a zkontrolováno.