výkon Superb 2.0 Tdi BSS

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
matrix20
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

výkon Superb 2.0 Tdi BSS

Příspěvek od matrix20 »

Škoda Superb 2.0 TDI 103kw (BSS) DPF OFF, KAT OFF, EGR OFF, CHIP na 126kw (vše dělali v www.profi-chiptuning.cz )
Ahoj,

už delší dobu řeším, že chvilku to jede jak prase a pak jak kdyby mě někdo držel za prdel :/ Turbo je po repasu v Prušánkách, nový N75 + všechny podtlaky, vačka + hydra new, filtry komplet + olej, nové i hadice + intercooler. Váha podle logu je o něco slabší ve vyžších otáčkách ale co mě není úplně jasný je atmosferický tlak který se mění +-10mbar

Prosím mrkněte někdo na log. Díky

http://uloz.to/xawqyXEG/log-01-003-010-011-csv
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Zkusil jsem o kousek zkrátit tyčku na baňce a je to o něco lepší, 1, 2, 3 už tahají pěkně ale jak tam mám 4-ku od nízkých otáček tak to jede jak lemra :(
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

myslím že máš dokurvenej sw a ještě sis dokurvyl nastavení turba ;)
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Soft dokurvenej 100% není, už jsem ho měl na kontrole a vše jak má být ;)

regulaci klidně vrátím zpět ale proč když se to změnilo k lepšímu ?
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

a dělá to po upravě toho softu.že?
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

nedělá, dělalo už to před tím, než jsem šel na chip tak jsem nechal udělat turbo, byla zasraná regulace a všechno jsem vykuchal a vyčistil sání a už tehdy to nejelo nic moc, ale i před tím turbem to nebyla žádná závodnička.
Jak jsem vyměnil cooler a hadice tak jsem si myslel, že už bude klid, dva dny to jezdilo suprově a pak zas jak kdyby mě někdo držel za prdel :/
Hele ono to nejede špatně když to "nejde" ale sere mě, že vím že to může jet líp a ještě víc mě sere, že na to nemůžu za boha dojít. Poslední věc co na autě není udělaný tak jsou vstřiky.

A ještě další věc, kamoši co mají auto po chipu tak jim to hulí jak puklí kamna a mě ani hovno, mám pocit jak kdyby šlo málo nafty.

Tak už fakt nevím (wallbash)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

"A ještě další věc, kamoši co mají auto po chipu tak jim to hulí jak puklí kamna a mě ani hovno, mám pocit jak kdyby šlo málo nafty. "

Tak to buď ku*va rád, takový projev to rozhodně mít nemá! Pokud to někomu hulí jak popisuješ, tak to má rozhodně špatně a je to stav, po kterým by rozhodně nikdo s IQ >70 neměl toužit!

"Soft dokurvenej 100% není, už jsem ho měl na kontrole a vše jak má být Mrknutí "

U stejnýho vola, kterýmu každý upravený auto hulí jak "puklí kamna"? To snad ani nemůžeš myslet vážně! (wallbash)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Mach.A
Přispěvovatel

Příspěvek od Mach.A »

a proč nezajedeš s tím problémem do firmy co ti to chipovala, tam se zabývají výkony motorů a vědí, kde je problém, když to nefunguje jak má.
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Můžou můj jev dělat trysky ? Nebo to dělá turbo ? Ale podle logu se mě zdá, že se nafukuje hezky, ne ? Z vývěvy jde -0.8 a za N75 je -0,65 to je v pohodě ? díky
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Soft už jsem měl na kontrole, to bylo první co mě napadlo ale tam je všechno v pohodě. Byl kontrolovanej u borca co to umí ;) Softem jsem si jistej.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Lituji, tady je každá rada naprosto zbytečná... Může to dělat naprosto cokoliv a od klávesnice se to prostě a jednoduše nezjistí!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Mach.A
Přispěvovatel

Příspěvek od Mach.A »

No ale když tam byls na kontrole softu, tak to mohli projet a zjistit chybu hardware. (Tedy já předpokládám, že každý kdo rozumí softu rozumí i hardweru)
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

To mě je jasný, že od klávesnice to nikdo neopraví. Proto jsem se ptal na nějaký věci který mě nejsou jasný a vy se pořád držíte jedné věci a to je soft ! Soft je v pořádku, výkon nebyl v pohodě i před čipem. Dívali jste se na ten log ?
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Hlavně když se tenhle "super" motor rozesere tak se výborně shání (noteeth) a neni záměnný s BMM...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

jj předchozí majitel kupoval novej ve škodovce za 130 klacků (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“