transpoder immo 3

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

transpoder immo 3

Příspěvek od kevino »

nazdar borci poterbujem poradit. chcem si objednat jedno balenie (10ks) tychto transpoderov na immo 3. http://www.vagdashcom.de/shop2/catalog/ ... ucts_id=42

neviete mi povedat kolko vyjde postovne z nemecka na slovensko ? a ci je to dobra cena za tie transpodery ? mne sa zda ze dobra lebo u nas predavaju kus za 680 Sk :x

dik za rady
vwphun
Přispěvovatel

Re: transpoder immo 3

Příspěvek od vwphun »

kevino píše:nazdar borci poterbujem poradit. chcem si objednat jedno balenie (10ks) tychto transpoderov na immo 3. http://www.vagdashcom.de/shop2/catalog/ ... ucts_id=42

neviete mi povedat kolko vyjde postovne z nemecka na slovensko ? a ci je to dobra cena za tie transpodery ? mne sa zda ze dobra lebo u nas predavaju kus za 680 Sk :x

dik za rady
Záleží jakou kurýrní službou ti to pošlou. Tady http://www.kds-online.com/Shop6a/catalog/shipping.php máš příklad z jiného DEU shopu.
kevino
Aktivista

Re: transpoder immo 3

Příspěvek od kevino »

vwphun píše:
kevino píše:nazdar borci poterbujem poradit. chcem si objednat jedno balenie (10ks) tychto transpoderov na immo 3. http://www.vagdashcom.de/shop2/catalog/ ... ucts_id=42

dik za rady
Záleží jakou kurýrní službou ti to pošlou. Tady http://www.kds-online.com/Shop6a/catalog/shipping.php máš příklad z jiného DEU shopu.
tak idem do toho dik.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

len si zisti ci je silca t6 priamo naucitelna diagnostikou na wv. neviem ci do nej netreba najsor nahrat pevny kod a potom naucit. mozno kecam ale mam takeho tucha ze je to tak. treba sa spytat nejakeho kluciara.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

BH motor píše:len si zisti ci je silca t6 priamo naucitelna diagnostikou na wv. neviem ci do nej netreba najsor nahrat pevny kod a potom naucit. mozno kecam ale mam takeho tucha ze je to tak. treba sa spytat nejakeho kluciara.
hm tak to teda neviem. ale vychadza to aj s postovnym na 1700 sk cca
tak dufam ze budu OK tie cipy kuaa
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

kevino píše:
BH motor píše:len si zisti ci je silca t6 priamo naucitelna diagnostikou na wv. neviem ci do nej netreba najsor nahrat pevny kod a potom naucit. mozno kecam ale mam takeho tucha ze je to tak. treba sa spytat nejakeho kluciara.
v najhorsom pripade s nimi nakrmis susedove sliepky. urcite budu s toho nachipovane a vys..ru chip aj s klucom od oktavky (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

BH motor píše:
kevino píše:
v najhorsom pripade s nimi nakrmis susedove sliepky. urcite budu s toho nachipovane a vys..ru chip aj s klucom od oktavky (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)

kde na to chodis clovece :D :D :D

to su asi zaciatky ciptuuuningu
jini
Přispěvovatel

Příspěvek od jini »

To Kevino:
Kupoval jsem je u nich do O1 immo3 a přizpůsobit šly v pohodě
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

jini píše:To Kevino:
Kupoval jsem je u nich do O1 immo3 a přizpůsobit šly v pohodě
prisiel mi mail za mam najprv poslat peniaze na ucet a potom mi poslu cipy. tiez si to riesil takto ?

dik
jini
Přispěvovatel

Příspěvek od jini »

Ano, potom to hned přišlo poštou jako silnější obálka. Žádný strach, je to seriózní firma.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

jini píše:Ano, potom to hned přišlo poštou jako silnější obálka. Žádný strach, je to seriózní firma.
hej len mam dost problem vyplnit bankovy porikaz kuaa
plno veci tam chcu hmm
jini
Přispěvovatel

Příspěvek od jini »

Už si to přesně nepamatuju (dělala to žena přes internetové bankovnictví Servis 24) ale všechno potřebné bylo v jejich odpovědním mailu - IBAN, SWIFT/BIC a co já vím co ještě. Záleží co máš za banku, ale určitě Ti tam s tím kdyžtak poradí :)
Octavka
Přispěvovatel

Příspěvek od Octavka »

http://www.autoklice.info/

Tady jsem nasel prodejnu v Jicine
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

jini píše:Už si to přesně nepamatuju (dělala to žena přes internetové bankovnictví Servis 24) ale všechno potřebné bylo v jejich odpovědním mailu - IBAN, SWIFT/BIC a co já vím co ještě. Záleží co máš za banku, ale určitě Ti tam s tím kdyžtak poradí :)
tak uz som poslal peniaze a cakam. dam vediet ako to dopadlo, ale cena vychadza 200 Sk za kus co je dost dobre. :D
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

takze cipy su doma. ziadny problem len to chvilu trva. odporucam
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“