RudisTDic píše:s takovou kompresí se nedivim,že ho to poslalo na obrubník ,,to musí hořet spojka ještě na 4ku..
dle stavu a údržby vozu,bych řekl že ta zhořela už dávno
No auto ma 160tis s puvodní spojkou ale pružiny na tlumeni torzních kmitu sou už uplne v hajzlu a zřejmě je i prasklý přítlačak. Auto stojí u nás v servisu a pán do toho bude sypat penize jak bude mít
Ohledně odborníků z autorizáku... Z BMW mi přijel borec s X6, kterému jsem před tím zjistill špatný homokineťák, že si to byl potvrdit v autorizáku a že to připojili na diagnostiku a tam jim vyjelo, že má ta poloosa jenom 30% opotřebení... Asi budu muset upgrejdnou diag
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
doufam ze mi to nikdo nevyfoukne, hlavne tam neprihazujte, hledam neco co jeste vydrzi a levne, az to koupim, namontuje mi to nekdo za stejnou cenu toho setu? dekuji
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Tomas.cz píše:Starej povolenej rozvoďák, vyschlá vodní pumpa, šustící malé klady, nabídka k roztrhání
takovejch sestav najdes tady v kontejnerech okolo autodilen hafo. ono to snad vypada jako hloupej vtip, nebo je prodavajici tezce tupej, ale ver ze to nekdo koupi, a jestli s tim prijede na montaz nekomu tady z fora, tak si zaslouzi nejakou vyhru
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Byl jsem asi cca rok zpět na rudné ulici v Ostravě v Horhbachu v drive in pro dřevo. Naložil jsem jel jsem ke kase platím najednou bomba jak cip a v autě zaparkovaný VZV. Pán si prej nevšiml.....
Filtr po ujetí 25000km Mercedes-benz Vaneo 1.6 benzin.
Když to přijelo,tak šící stroj s mlátičkou byl tichý společník.
Když jsem chtěl olej vypustit,tak po povolení šroubu ani grc.tak jsem musel dolít 2,5l oleje,aby aspoň na měrce bylo v půlce ,zahřát několikrát na 90.st C a pak teprve něco vyteklo.
Když jsem potom majiteli říkal že by bylo dobré to po 500km vyměnit znova tak na mě hleděl jak na vola!