Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

GeneHawkins píše:
frantacech píše:
GeneHawkins píše:Je zajímavé, že tys to sem dal o půl hodiny dřív, než to vyšlo na Prvních zprávách...
jsem dobrej co? (rofl)
ovsem neprisuzoval bych tomu nic vic nez tve nepochopeni time zone a spoatne konfiíguraci phpbb tady

Ted je 15.48 a tento prispevek ma zde ca 2:48pm ... to je specialne pro vas dva 14:48
To jseš akorát ty blb, a neumíš si to ve svém profilu nastavit.
Tvůj příspěvek byl ve 13.36, zatím co na Prvních zprávách byl čas 14.06, vše SELČ.
Nicméně se zdá, že tam to průběžně aktualizujou, aniž by se to namáhali dát na vědomí. To taky ukazuje na jejich serióznost...
(rofl) pokusim se ti tom vysvetlit znovu, speciaaalne pro tebe :-D ju?

Tady na foru ukazuje phpbb o hodinu drive cas prispevku
Takze kdyz vidis 13:36 byl zadan 14:36

Ted je 18:07 a cas tohoto bude 17:07

TVUJ BLB :-D

sorry vidis tam 5:07pm ... to je z latiny post meridian, vis...
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
GeneHawkins
Přispěvovatel
Příspěvky: 744
Registrován: 20 říj 2009, 20:46

Příspěvek od GeneHawkins »

Kecáš nesmysly.

Obrázek
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

GeneHawkins píše:Kecáš nesmysly.

Obrázek
ted jsi me dostal

tvuj blb :-D
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Tady máš zakuklenče kámoše, taky honil fašisty jako ty..
http://zpravy.idnes.cz/masakr-na-svedsk ... _domaci_jw
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Meerkelová: Summity G-8 nie sú možné kvôli postoju Ruska

Merkelová vysvetlila, že “G-7 vnímame ako spoločenstvo hodnôt. To znamená spoločne pracovať v záujme slobody, demokracie a vládu zákona

Nemecká kancelárka Angela Merkelová dnes uviedla, že účasť Ruska na summitoch najvyspelejších krajín sveta nebude možná, kým Moskva zlyháva pri rešpektovaní základných demokratických hodnôt a neuznáva základ medzinárodného práva.

Obrázek

G-7 = hodnoty EU-USA s ktorými G7 súhlasí!!!


...8.5.1945 Francúzi zmasakrovali 45 000 alžírskych vojakov, ktorí bojovali v Európe proti Hitlerovi, lebo sa báli ich návratu domov.
...zbombardovanie Srbska, kradez Kosova
...neoprávnené bombardovanie a zničenie Iraku
...zničenie Sýrie
...zničenie Lýbie
...Afganistan - rozmach a podpora biznisu s drogami
...fašizmus na Ukrajine
...podpora ISIL
...vlastne celkom dosvedčujúce skutočnosti!!! ....že, asi RU má iné hodnoty
...základné demokratické hodnoty sú základne USA...

Tak sa pozrime na nasu G7

Canada 806 777 774 835,00
France 2 713 735 159 125,00
Germany 2 197 177 485 170,00
Italy 2 965 039 625 629,00
Japan 10 129 404 006 270,00
UK 2 326 136 065 580,00
USA 18 272 004 581 749,00

Celkovy dlh je 39 410 274 698 358,00$
Jekota • pred 5 hodinami

Základné demokratické hodnoty ako bombardovanie druhých krajín, organizovanie majdanov, homo- a genderfašizmus, únosy detí, sexuálna výchova v škôlkach, ...?

Frau Merkel, nein, danke! Gehen Sie zur Hölle
http://www.hlavnespravy.sk/merkelova-su ... ska/620776


HODNOTY EU!
https://www.youtube.com/watch?t=68&v=uB ... 1432248397
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Pakt Molotov – Ribbentrop a jak se z chráněnce Wall Streetu stal agresor, nacista a antisemita

Obrázek

Poté, co Hitler získal s podporou Západu Porýní, Sársko, Rakousko a Československo, měl cestu na Moskvu otevřenou. Zbývala Ukrajina a ten správný důvod pro rozpoutání války. Anglie a Francie rozhodly, že Hitlerovi bude patřit celé Československo, včetně Zakarpatské Ukrajiny. Britský premiér Chamberlain v této souvislosti řekl: „Byla by chyba počítat s garancí, která nás zavazuje bránit hranice Československa.“ Anglie počítala s tím, že si Hitler vezme celé území, včetně Západní Ukrajiny. To bude vážný důvod k sovětskému zásahu proti Hitlerovi, a tudíž k válce.

Západní média rozdmýchávají válku v Evropě

Západní tisk se předháněl v líčení, jak slabá je sovětská armáda a jak potřebná je Hitlerovi Ukrajina coby nová kolonie. Stalin to všechno vnímal a na 18. sjezdu KSSS, v roce 1939, řekl: „Můžeme vidět charakteristický šum, který vychází z anglo-francouzského a amerického tisku v souvislosti s Ukrajinou. Majitelé novin do ochraptění křičí, že Němci jdou na sovětskou Ukrajinu. Zdá se, že tento šum má za cíl poštvat SSSR proti Německu. A vyprovokovat mezi nimi konflikt bez skutečných příčin.“ Tento Stalinův projev se Hitlera osobně dotkl. Hitler chtěl zničit východní Slovany. Ale byl přesvědčen, že na to Německo zatím nemá dost sil. Nevěřil podpoře Anglie ani Francie, přestože mu obětovaly tolik svých spojenců. Nebo právě proto.

Slovenští separatisté dostávají zelenou

Západ v té době začal podporovat slovenský separatismus v ČSR. Pražská vláda uznala autonomii Slovenska a Zakarpatské Ukrajiny. Separatisty podporoval i Hitler. 14. 3. 1939 vznikla nezávislý Slovenský štát. Slovenský premiér Tiso požádal Hitlera o ochranu. O ochranu žádal Hitlera i český prezident Hácha. Hitler Háchovi odpověděl, že se Morava a Česko staly protektorátem Böhmen und Mähren (od 17. 3. 1939 do 9. 5. 1945). Tisovi Hitler neodpověděl. 15. 3. 1939 obsadila německá vojska to, co zbylo z Čech a Moravy.

Hitler maří plány Západu na okamžitou likvidaci SSSR

Na Slovensko ani na Zakarpatskou Ukrajinu však Wehrmacht nevstoupil. Britský premiér Chamberlain situaci komentoval takto: Slovenský parlament si odhlasoval samostatnost. Tato deklarace znamená konec Československa, jehož hranice jsme se zavázali garantovat. Vláda jeho veličenstva tudíž nemůže být dále k čemukoli ve vztahu k Československu zavázána.“

Obrázek
Podpis paktu Molotov – Ribbentrop

Protektorát Čechy a Morava byl Hitlerem oficiálně vyhlášen 17. 3. 1939. Slovensko Hitler zabrat nechtěl a nechtěl ani Zakarpatskou Ukrajinu, kterou předal Maďarsku. Maďarská vojska ji ihned obsadila. Hitler nechtěl ani Ukrajinu, protože na válku se SSSR dosud nebyl připraven. V tomto okamžiku se Hitler stal pro Západ z chráněnce agresorem.

Z Hitlera se v očích Západu stává z chráněnce agresor

Ruský analytik Nikolaj Starikov popisuje tento historický paradox: Když Hitler bojoval ve Španělsku, vysmíval se židům a měřil velikosti lebky svých občanů, na Západě ho respektovali. Jakmile se však rozhodl nenapadnout Sovětský svaz a odmítl obsadit Zakarpatí, obvinil ho Západ náhle z agrese.

Obrázek
Animovaný průběh II. sv. války v Evropě

Dne 21. 3. 1939 Chamberlain náhle nabízí Sovětskému svazu konzultace o boji proti hitlerovské agresi. Účastnit se měli Velká Británie, Francie, Polsko a SSSR. Anglie, Francie a Wall Street byli v pasti. Hitlerovi dali milióny, přivedli ho do vlády, vybudovali mu armádu i válečný průmysl, dali mu část Evropy. A on ze svých slibů nesplnil vůbec nic. Připravovali ho na pochod proti Východu, on všechno přijal a před východní hranicí se zastavil.

Náhradní řešení Londýna pro válku na východě

Západ zjistil, že válka Německa se SSSR není na pořadu dne. Bylo tedy nutné vyprovokovat jinou válku na sovětských hranicích. Do úvahy připadalo Polsko. Nebylo to lehké, Polsko bylo věrným spojencem Hitlera a připravovalo se k válce proti SSSR. Spolupráce Polska s Hitlerem se datuje od jeho nástupu k moci. V prosinci 1938 navštívil Polsko říšský činovník Karl Hermann Frank. V únoru 1939 přijel do Polska vůdce SS a velitel Gestapa Heinrich Himmler. Polské představitele zase hostili v Říši.

Polsko – Hitlerův věrný spojenec

V Polsku v té době vítězil kult progermánského fašismu, antisemitismu a obrovské rusofobie. V roce 1937 v Polsku vycházelo 105 novin a časopisů v němčině, z toho 20 deníků. Převážná většina výtisků byla pod kontrolou říšského ministra propagandy Josepha Goebbelse. Stupeň antisemitismu v Polsku byl ještě větší než v Německu. V Německu teprve vycházely protižidovské zákony, v Polsku už se proti židům pořádaly pogromy.

Polsko-sovětská válka 1919-21 a antisemitismus

V roce 1919 začala polsko-sovětská válka. Vpád Poláků do Běloruska a na Ukrajinu byl doprovázen vypalováním vesnic a protižidovskými pogromy. Jen v Bělorusku povraždili Poláci přes 350 000 židů. Tyto dvě země (Polsko a Německo), které spojovala naprosto stejná antisemitská a antiruská ideologie, musel nyní Západ rozkmotřit a znepřátelit.

Jablko sváru mezi Německem a Polskem – Svobodné město Gdaňsk

Hledali tedy možné jablko sváru a našli ho ve městě Gdaňsk. Svobodné město Gdaňsk vzniklo na základě Versailleské smlouvy po první světové válce, kdy se ho muselo Německo vzdát. Obě země chtěly strategicky významný Gdaňsk získat pro sebe. Na sporných teritoriích chtěli Němci zorganizovat referenda, aby připojení k Německu či Polsku rozhodli občané.

Obrázek
Rozdělení Polska

Pokud by se obyvatelé teritoria chtěli vrátit k Německu, Polsko by získalo přístup k mezinárodní železniční trati a silnici, které jí zajišťovaly cestu k Baltskému moři. Pokud by v referendu zvítězilo připojení k Polsku, koridor přes Polsko k Baltu by získali Němci. Poláci s tímto řešením souhlasili a vypadalo to na mírové řešení problému.

Londýn zasahuje a rozeštvává Polsko proti Německu

Dne 21. 3. 1939 odjel polský ministr zahraničí Józef Beck (ten, který si o rok dříve vynutil na Československu Těšínsko), místo plánované cesty do Reichu, do Londýna. K německému ministru von Ribbentropovi dorazil pouze polský velvyslanec Józef Lipski. Nepřivezl s sebou žádné dokumenty ani informace, které by společné využívání infrastruktury potvrzovaly. Po obdržení instrukcí z Londýna sdělil velvyslanec von Ribbentropovi: „Všechna předchozí jednání a dohody ve věci města Gdaňsk znamenají výzvu k válce s Polskem.“

Němci byli šokováni. Polsko, jejich věrný spojenec, který se ještě nedávno spoluúčastnil rozdělení Československa, připravoval s Hitlerem společný pochod na SSSR, najednou vyhrožuje Třetí říši válkou.

Polsko mobilizuje na válku s Německem

Dne 23. 3. 1939 zašli Poláci ještě dále. Vyhlásili částečnou mobilizaci. 1. 4. 1939 vydává führer rozkaz přípravy plánu útoku na Polsko. Anglii se povedlo zatáhnout Polsko do války s Německem. Britský premiér Chamberlain situaci komentoval takto: „V případě jakékoli akce, která ohrozí nezávislost Polska, Velká Británie Varšavu podpoří.“

Západ slibuje Polsku pomoc v případě napadení Německem

Londýn a Paříž slíbili Polsku, že při jeho napadení, začnou Německo bombardovat. Pro SSSR nastal jediný možný bod záchrany země. Buď podepsat anglo-francouzsko-sovětskou smlouvu, nebo sovětsko-německý pakt o neútočení. Jinak by SSSR stál nejen proti Hitlerovi, ale i proti celému Západu. Nikolaj Starikov: „Západ dosáhl svého. Pokud by se Hitler zalekl války se Západem a napadl SSSR, v pořádku. Pokud se nezalekne a napadne Polsko, pro Západ taky dobře.

SSSR zvažuje podpis smlouvy proti Hitlerovi se Západem

Stalin chtěl nejdříve uzavřít dohodu se západními spojenci, kterou mu nabízeli. Jenže Západ si s podpisy dával načas a věc protahoval. Na dohodnuté jednání a podpis smlouvy poslali Angličané zástupce místo letadlem lodí. Anglický admirál Reginald Drax připlul v srpnu 1939 na schůzku nepřipraven a bez jakýchkoli pravomocí od britské vlády. Měl pouze získat čas. Válka na hranicích se SSSR přitom byla na spadnutí. (Německá operace Fall Weiss, invaze do Polska, začala 1. 9. 1939.)

Válka na sovětských hranicích

SSSR se tedy rozhodl pro náhradní řešení, přistoupil na dohodu o neútočení s Německem. Podobné dohody s Německem měly i Francie a Anglie. Tím však úplně narušil anglo-francouzské plány. Nejen získal čas, ale postavil Hitlera proti jeho dřívějším spojencům a sponzorům. Hitler dosud nebyl na válku na dvou frontách připraven, proto dohodu se SSSR podepsal.

Pakt Molotov-Ribbentrop

Dne 23. 8. 1939 byl podepsán tzv. Pakt Molotov-Ribbentrop. Smlouva o vzájemném neútočení byla uzavřena na 10 let. Byl k ní připojen tajný protokol o rozdělení sféry vlivu ve východní Evropě:

Nové uspořádání oblastí náležících pobaltským státům (Finsko, Estonsko, Litva, Lotyšsko). Severní hranice Litvy měla tvořit rozhraní mezi sférami vlivu Německa a SSSR.
Rozdělení sféry vlivu ve vztahu k Polsku. Hranice leží na linii řek Narew, Visla a San (tzv. Curzonova linie).
V jihovýchodní Evropě připadne vliv SSSR na Besarábii.


Velká Británie 1. 9. 1939 předala Polsko, které se zavázala chránit, Hitlerovi. Ani Polsko, stejně jako Československo, se nedočkalo slibované pomoci Západu. Německá operace Fall Weiss (1. 9. – 5. 10. 1939) znamenala rozdělení Polska mezi Německo, SSSR, Litvu a Slovensko. 3. 9. 1939 vyhlašují Velká Británie a Francie válku Německu. Rudá armáda obsadila část Polska 17. 9. 1939.

SSSR buduje vítěznou armádu sám a bez pomoci

Stalin věděl, že ho válka s Hitlerem čeká. Získal však více než rok, než k německému útoku došlo. Tento cenný rok mohl sám a bez pomoci kohokoli ze zahraničí, budovat armádu, která v budoucnu nacistickou a antisemitskou Třetí říši porazila. Rozbil také potenciál pro vznik německé aliance s východoevropskými státy, které v čele s Polskem plánovaly napadnout SSSR. Hitler získal paktem příslib neutrality SSSR v nastávající německo-polské válce.

Závěr

Tento článek nemá být obhajobou Hitlera ani Stalina. Obě země obsadily Polsko a přinesly utrpení nevinným civilistům. Bylo to ale, podle mého názoru, v té době pro SSSR jediné možné řešení. Polsko, po dohodě s Anglií, vyhlásilo proti Německu mobilizaci a zrušilo dohody o přístupu k Baltu. SSSR si nemohl dovolit mít Němce a válku na svých hranicích. Hitler si nemohl dovolit ofenzívu SSSR v jeho válce s Polskem. Proto si ti dva „rozdělili“ vliv ve východní Evropě.

Winston Churchill komentoval obsazení Polska a Pobaltí Rudou armádou slovy: „Rusko se řídilo jen chladnokrevnou politikou vlastních zájmů. Mohli jsme si přát, aby ruská vojska stála na dnešní (demarkační, Curzonově) linii jako přátelé a spojenci místo jako útočníci. Bylo však evidentně nutné pro zabezpečení Ruska před nacistickou hrozbou, aby ruská vojska na této linii stála.“

SSSR mohl zatím budovat průmysl a připravovat se na válku, kterou nakonec vyhrál. Po obsazení Sárska, Porýní, Rakouska a Československa získal Hitler další sféru vlivu. Rozdělením východní Evropy získal sféru vlivu i SSSR. Upevňovali si pozice, protože světová válka už byla nevyhnutelná. Článek chce hlavně poukázat na souvislosti a aktivní účast USA, Velké Británie, Francie a Itálie na rozpoutání dosud největší světové války v dějinách. A to včetně západních médií.

– Valerij X –

Zdroj:

История России. XX век. 80. Пакт Молотова-Риббентропа

https://www.youtube.com/watch?v=cYFAsk0 ... D72662ACB8

Operace Fall Weiss – rozdělení Polska

http://cs.wikipedia.org/wiki/Invaze_do_ ... %281939%29

Rozdělení Polska aneb smlouva s ďáblem

http://www.totalmag.cz/valka/89-valecne ... blem-.html

Pakt Molotov – Ribbentrop, text

http://www.fronta.cz/dokument/sovetsko- ... -neutoceni

Pakt Molotov-Ribbentrop: Sláva a pád reálpolitiky (velmi dobrý článek)

http://www.blisty.cz/art/54198.html
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Video: Ukrajinská milice oběsila v lese těhotnou ženu a jejího manžela. Prokuratura Luhanské republiky obvinila ukrajinský prapor Donbas

http://aeronet.cz/news/video-ukrajinska ... or-donbas/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ty blbe, ty myslíš že s tou rudou pakáží na východě přepíšete dějiny? Možná se na to chytí podobní týpci jako jsi ty, ale u těch je to fuk, ti jsou stejně nepoužitelní. Vždy jsem se divil, proč je západ tak blbej, že připustil aby z G7 bylo někdy G8 a benzinová pumpa se toho mohla zůčastnit a konečně jim to došlo. Ať si rusáčci založí něco obdobného, třeba s Kazachstánem nebo Kirgistánem, tam by mohli být jedničky, když je pěkně poprosí..Stát, který místo toho, aby předvedl nové typy vozů na Světovém veletrhu a ukáže jak u něho postoupila technika, tak pořádá megalomanské přehlídky a představí nový tank a jiné "mírové" zbraně stejně jako Hitler v třicátých letech..Jenže Němci si zbraně vyráběli ze svých dílů a ne jako rusové, kteří jsou závislí na dodávkách ze západu. Takže je začnou vyrábět, až povolí sankce a budou mít dost náhradních dílů..Ale zase můžou vyrábět atomové pumy, kterými pořád hrozí..Na to je užije, ty rudé idioty, vydírat, vyhrožovat , hrozit a přitom v zákulisí prosit o pomoc...
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

"Demokrat" Kličko osobně nařídil odstranit kritizující billboardy

Odstranit billboardy, které kritizují orgány hlavního města, a které dalo vyrobit v Kyjevě Hnutí pro reformu, nařídil osobně starosta ukrajinského hlavního města Vitalij Kličko.

Obrázek

Kličko dak opět dokázal, jak si Kyjevská moc představuje demokratická práva a svobodu projevu. Namísto toho se stále více prosazuje – nelíbí se kritika? Tak ji odstraníme!

Příkaz byl doručen zástupci ředitele odboru městského rozvoje a architektury ukrajinského hlavního města Andreji Vavrišu, hlásí UNN. Agentura se odkázala na informované zdroje v městské správě.

Začátkem tohoto týdne aktivisté z Hnutí pro reformu v ukrajinském hlavním městě umístili billboardy, které řeší akutní sociální a ekonomické otázky. „Jsme zpátky v 90. letech. Jste šťastní?“ zní řečnická otázka na každém z billboardu.


Kličkova administrativa města je pod každodenním tlakem protestujících občanů, kteří se ostře ohrazují proti raketovým nárůstům poplatků za energie a komunální služby.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... illboardy/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Obrázek

Jaceňuk nehodlá skládat účty mezinárodním dárcům!

Na poznámku novináře, že Kyjev by měl být odpovědný věřitelům za využití jimi poskytnutých finančních prostředků, Jaceňuk řekl, že země by neměla skládat účty, protože stačí, že se vedou boje v Donbasu „pro bezpečnost v Evropě".

Premiér Ukrajiny Arsenij Jaceňuk řekl, že nevidí žádný důvod, proč by se měl Kyjev zodpovídat z vynakládání finančních prostředků poskytnutých mezinárodními dárci Ukrajině, uvedl deník La Libre Belgique.

Korespondent belgických novin v Kyjevě Sébastien Gaubert během prvního setkání s Jaceňukem vyjádřil názor, že ukrajinské orgány by měly být odpovědné věřitelům za využití finančních prostředků přidělených Kyjevu. Novináře odpověď předsedy vlády Ukrajiny značně překvapila.

„Proč bychom měli vysvětlovat naše výdaje na východní frontě, kde mladí Ukrajinci umírají pro bezpečnost v Evropě? To by mělo stačit!" cituje Gober slova Jaceňuka.

Reportér neuvedl, kdy se setkání uskutečnilo.

Ukrajina hrozí věřitelům moratoriem na splátky dluhů!!

Na začátku března Výkonná rada MMF schválila čtyřletý program finanční pomoci pro Ukrajinu. Program má poskytnout 17,5 miliardy dolarů, a všichni mezinárodní věřitelé pak do čtyř let - 40 miliard dolarů. Ukrajina v polovině března již obdržel první tranši MMF pěti miliard dolarů, částka druhé tranše se odhaduje na přibližně 2,5 miliardy dolarů. Celkově Kyjev v roce 2015 očekává, že obdrží 10 miliard dolarů.

V úterý ukrajinský parlament přijal zákon, který vládě umožňuje pozastavit platby na restrukturalizaci zahraničního dluhu. Zákon bude platný do 1. července 2016, musí ho ještě podepsat prezident. V seznamu závazků, u nichž může být uplatněno moratorium na platby je i vyplacení 3 miliard dolarů letos v prosinci Rusku, za jím nakoupené dlouleté eurobondy. Ruská strana opakovaně uvedla, že dluh nelze považovat za soukromý, a proto nespadá pod Ukrajinou prováděnou restrukturalizaci.

http://www.lalibre.be/actu/internationa ... b01c63c1a9

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... im-darcum/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Obrázek

Ostudné pochopení HRW k popření lidských práv lidí Donbasu!

Když se ukrajinský parlament rozhodl svým usnesením, že pozastavuje účinnost provádění mezinárodních závazků na ochranu lidských práv v Donbasu, dala se očekávat odezva. A to velice ostrá.

Co se však stalo? Nic. Ticho po pěšině. Čeští ochránci všech práv, se zřetelem na vybrané lokality jako je Tibet, Kuba, Severní Korea, Čína a Rusko předvídatelně mlčí. Stejně tak mlčeli a mlčí k podmínkám amerického koncentráku na Guantanámu, mlčí o potlačení občanských práv „neobčanů“ v pobaltských republikách a mlčeli i k jazykovému zákonu na Ukrajině, který byl odstartován pučem proti legálně zvolenému prezidentovi (zde je zajímavé, že podobný puč v Jemenu vedl demokraty ze Spojených států k podpoře saúdskoarabskému bombardování této země). Mlčeli k bombardování a zabíjení civilistů všude, kde se prosazovala „demokracie“ a „svoboda“.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... i-donbasu/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

jericho-3 píše:Ty blbe, ty myslíš že s tou rudou pakáží na východě přepíšete dějiny? Možná se na to chytí podobní týpci jako jsi ty, ale u těch je to fuk, ti jsou stejně nepoužitelní. Vždy jsem se divil, proč je západ tak blbej, že připustil aby z G7 bylo někdy G8 a benzinová pumpa se toho mohla zůčastnit a konečně jim to došlo. Ať si rusáčci založí něco obdobného, třeba s Kazachstánem nebo Kirgistánem, tam by mohli být jedničky, když je pěkně poprosí..Stát, který místo toho, aby předvedl nové typy vozů na Světovém veletrhu a ukáže jak u něho postoupila technika, tak pořádá megalomanské přehlídky a představí nový tank a jiné "mírové" zbraně stejně jako Hitler v třicátých letech..Jenže Němci si zbraně vyráběli ze svých dílů a ne jako rusové, kteří jsou závislí na dodávkách ze západu. Takže je začnou vyrábět, až povolí sankce a budou mít dost náhradních dílů..Ale zase můžou vyrábět atomové pumy, kterými pořád hrozí..Na to je užije, ty rudé idioty, vydírat, vyhrožovat , hrozit a přitom v zákulisí prosit o pomoc...
:-D :-D :-D jesteeee, prosim nasup (rofl)


... stejne jako vydani do CR mnohonasobneho vraha Dahlgrena

http://www.novinky.cz/krimi/353476-dahl ... ydani.html

PRAVDA a hlavne LASKA ... kdyz s nimi souhlasite

Velvyslanectví USA blokuje případ obžalovaného Marka Dalíka

Ani po půl roce od listopadového jednání soudu v případu Marka Dalíka obžalovaného z podvodu v souvislosti s nákupem vojenských vozidel Pandur nebylo nařízeno žádné další jednání a podle vyjádření soudu zřejmě ještě dlouho nařízeno nebude.

Nečinností a ignorováním žádostí předsedkyně senátu Městského soudu v Praze další jednání soudu brzdí USA a americká ambasáda v Praze.

Obžalobu pro pokus podvodu v trestní věci „Pandury“ na Marka Dalíka podalo Vrchní státní zastupitelství v Praze právě před rokem, 15. května 2014. Soud se se spisem dokázal seznámit za měsíc a půl, takže se první jednání odehrálo už 30. června 2014. Další jednání následovala na v říjnu a v listopadu 2014, kdy probíhaly některé výslechy svědků pomocí videokonference. Od té doby je už půl roku ticho a zřejmě bude i nadále.

Případ posílá k ledu postoj Spojených států amerických a jejich ambasády v Praze, které nereagují na oficiální žádosti předsedkyně senátu Městského soudu v Praze.

Z odpovědi Městského soudu v Praze vyplývá, že případ se ocitl v tristním patovém stavu: „Hlavní líčení v kauze obžalovaného Marka Dalíka bohužel od listopadu loňského roku nařízeno dosud nebylo. Předsedkyně senátu se po dosud provedeném rozsáhlém dokazování – včetně videokonferencí s výslechy svědků ze zahraničí – intenzivně oficiální cestou dožaduje spolupráce s USA o zprostředkování videokonference s výslechem svědka, bývalého velvyslance Mr. Grabera,“ uvedla mluvčí Městského soudu v Praze Markéta Puci. „Bohužel musíme konstatovat, že americká strana v tomto bodě nespolupracuje a zorganizovat výslech tohoto svědka se dosud nepodařilo,“ dodala Puci.

Žádosti předsedkyně senátu o informace potřebné k pokračování soudu s Markem Dalíkem ignoruje rovněž Velvyslanectví USA v Praze. „USA včetně jejich pražské ambasády navíc předsedkyni senátu vůbec neodpovídá ani na žádosti o podání písemných zpráv v této věci,“ uvedla mluvčí soudu.

Jak vyplynulo z diplomatické depeše, již dříve zveřejněné na serveru WikiLeaks, americká vláda měla vědět o pozadí kontraktu na Pandury už v roce 2008. „Jistý zástupce Steyeru nám řekl, že náměstek ministra obrany Barták připravil příležitost pro lobbistu Dalíka, aby je požádal o značný úplatek výměnou za vrácení kontraktu do hry,“ nahlásila tehdy do Washingtonu americká chargée d’affaires Mary Thompsonová-Jonesová.


V té době byl velvyslancem USA v České republice právě zmíněný Richard W. Graber, jehož svědecký výslech v souvislosti s obžalovaným Markem Dalíkem v kauze Pandury žádá předsedkyně senátu Městského soudu v Praze.

Do Prahy přišel Richard Graber v roce 2006 na podzim po Williamu Cabanissovi a v úřadu velvyslance setrval do ledna 2009, kdy ho vystřídal Norman Eisen. Hlavní agendou velvyslance Richarda Grabera byla instalace amerického vojenského radaru na území ČR a propagace vojenské spolupráce mezi oběma zeměmi včetně jednání mezi tehdejším předsedou vlády, ministrem zahraničí, ministrem obrany a některými poslanci.

Po skončení mise v ČR přešel původem advokát Richard W. Graber k americkému výrobci sofistikovaných technologií včetně vojenských technologií společnosti Honeywell International, kde dosud působí jako viceprezident pro mezinárodní vztahy.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... ka-dalika/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Nemáš tam známého, potřeboval bych ledvinu, stačí jedna, druhá ještě trochu fachčí..Podle tvých zaručených informací ti jistě stačí jen telefon na velvyslanectví Ruské federace..
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

v tvém případě by bylo vhodné objednat játra,měl bys je už ,,zajete'',když jsou z UK
seat 2.0 tdi
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“