renault master 2,5 120Dci egr

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TheJarko895
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

renault master 2,5 120Dci egr

Příspěvek od TheJarko895 »

zdravím chcem sa spýtať na váš názor ohladom toho že či mám odpojiť egr ventil alebo nie.Problém je ten že to pri rovnomernej jazde 50 na 4ke alebo 90 na 6ke začne hrkať z celym autom.Keď odpojim kabel od egr tak to prestane robiť motor ide super ale stale tam turbo tlačí okolo 0,3-0,5 baru, a pri zapojenom egr a rovnomernej jazde tam netlačí skoro nič 0-0,1 bar.A to mi vrta hlavou či to turbu neubliži časom.Ešte dodám že egr je tam nové, turbo je ovladané tlakom priamo zo sania(bez el.mag. ventilu),a ten tlak počas jazdy som meral normalne tlakomerom nie cez diag.Dakujem moc moc za názor, je to moje auto nerobím to zakaznikovi.
TheJarko895
Přispěvovatel

takze pochopil som ze nechcete poradit vaše rokmi nadobudnuté skúsenosti druhým lebo by si vdaka nim mohli niečo privyrobiť..je to v pohode chápem to a preto mám na vás uz len túto poslednú otázku keďže je to moja dodávka a chcem ju mať v poriadku.Fakt uz nebudem viac krat zasierať forum otazkami bez odpovedi a aj som ich povymazaval.Dakujem :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vůbec to nemusí být tak, jak to píšeš, neurážej se. A turbu se nic nestane, a když zaslepíš EGR, patrně se ti rozsvítí kontrolka, ale to je vše. Mimochodem Renault patrně není zrovna značka, na kterou se místní experti specializují.. :)
nepropadat panice...
TheJarko895
Přispěvovatel

neuražam sa a chápem to. Tak ho teda zapchám a budem veselo jazdit a dufat že sa turbu nestane nic.Dakujem moc moc za odpoved.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“