Renault Megane ZAMČENÝ!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Renault Megane ZAMČENÝ!!!
Zdravím, včera večer mi volal kámoš, že si v Meganu r.v. 2000 zamknul klíče. Nevím, jak způsob mi nepopsal, ale potřebuje auto otevřít, protože náhradní klíč už nemá. Nevíte někdo, jak na to? Možná, že už to někdo taky řešil, ne? Dost to spěchá, díky.
Všechno jsou to plechové střepy na práci. Teda kromě FERRARI !!!
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
má to uvnitř tlačítko na odemykání ?
občas tak řešíme zamčený frantíky - vyhnout opatrněvelkým šroubovákem olepeným izolačkou rámeček dveří, nacpat tam hadr abys měl škvíru tak2-3cm, pak roxor ( nebo líp hlazenku - nedojebeš dveře ) průměr aspoň 8mm a jako při kulečníku se trefit na tlačítko a lup, je to - minuta při troše cviku,
rámeček pak přihneš zpátky
tuhle jsem tak odemykal dědulovi 307mu u Penny a sklidil jsem ovace od bandy čumilů
občas tak řešíme zamčený frantíky - vyhnout opatrněvelkým šroubovákem olepeným izolačkou rámeček dveří, nacpat tam hadr abys měl škvíru tak2-3cm, pak roxor ( nebo líp hlazenku - nedojebeš dveře ) průměr aspoň 8mm a jako při kulečníku se trefit na tlačítko a lup, je to - minuta při troše cviku,
rámeček pak přihneš zpátky
tuhle jsem tak odemykal dědulovi 307mu u Penny a sklidil jsem ovace od bandy čumilů