Renault Megane ZAMČENÝ!!!

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pepino60
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Renault Megane ZAMČENÝ!!!

Příspěvek od Pepino60 »

Zdravím, včera večer mi volal kámoš, že si v Meganu r.v. 2000 zamknul klíče. Nevím, jak způsob mi nepopsal, ale potřebuje auto otevřít, protože náhradní klíč už nemá. Nevíte někdo, jak na to? Možná, že už to někdo taky řešil, ne? Dost to spěchá, díky.
Všechno jsou to plechové střepy na práci. Teda kromě FERRARI !!!
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Nejrychlejší a nejlevnější je rozbít zadní BOČNÍ okno, na vrakáči se pak sežene v pohodě za pětikilo. Nebo jestli to má čudlík tak si trochu ty dveře páčidlem přizvednout a pokusit se vyháčkovat, ale je to o nervy.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, je to tak , mě zavolali na blbou felicii a jelikož jsem až na jeden připad auto nechtěl ukrást, jsem nebyl schopen se tam dostat..Pígle nahoře tapecírunku nevytáhneš, mají "ochranu před zloději", tak jsem vyřízl gumu zadního okénka dveří a příčku a sklo vyndal...
nepropadat panice...
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

U Feldy mi to převáděl profi čórkař, do minuty to měl otevřený kusem špagátu....ten samej večer si pro něj přijela zásahovka (kradli sudy s pivem byli i v televizi). :D
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A jak to dělal? Já , když jsem přijel před supermarket a měl jsem jen šroubovák, říkal jsem si, hergot, teď tady mít nějakého zloděje.. :)
nepropadat panice...
TheJarko895
Přispěvovatel

Příspěvek od TheJarko895 »

sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

(rofl)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

má to uvnitř tlačítko na odemykání ?
občas tak řešíme zamčený frantíky - vyhnout opatrněvelkým šroubovákem olepeným izolačkou rámeček dveří, nacpat tam hadr abys měl škvíru tak2-3cm, pak roxor ( nebo líp hlazenku - nedojebeš dveře ) průměr aspoň 8mm a jako při kulečníku se trefit na tlačítko a lup, je to - minuta při troše cviku,
rámeček pak přihneš zpátky
tuhle jsem tak odemykal dědulovi 307mu u Penny a sklidil jsem ovace od bandy čumilů (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“