Vol-FCR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Vol-FCR
Jaké máte zkušenosti s tímhle softem? Měl jsem tu Volvo V70 s motorem B 6254T (20 ventil) na smazání servisu a tak jsem to chtěl zkusit, ale nekomunikovalo to spolu. Nakonec jsem to smazal Uniscanem. Chodí to někomu?
- smoula
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: vol
A kolik to stoji???jamol píše:To Origoš zdravím ani jsi se nepochlubil že jsi šel do toho Uniscanu,jak jsi spokojen?našl jsem novej pracuje ve Win a připojuje přes USB a dela auta do 2007.

Co nejde silou jde jeste vetsi silou

Re: Vol-FCR
ja s nim delal V70 TDi 99, to slo v poho, V40 TD 97 taky, S40 1,8i - dostal jsem se jen do bagu, ale tusim, ze je problem s comem, mam prevodnik s FTDI zejmena u Oplu to dost zlobi, tak mozna i to Volvo.origoš píše:Jaké máte zkušenosti s tímhle softem? Měl jsem tu Volvo V70 s motorem B 6254T (20 ventil) na smazání servisu a tak jsem to chtěl zkusit, ale nekomunikovalo to spolu. Nakonec jsem to smazal Uniscanem. Chodí to někomu?
Mate niekto skusenosti s UNISCAN3?
Presiel som nejake fora a dost ho zatracuju.
Ja mam uniscan visa 1.83 a som s ty spokojny.
Skusal som hladat nejakeho dodavatela v EU ale som nic nenasiel.
Vsetko len v byvalej CCCP.
Pokial to dokaze urobit vsetko to co je v demo sw tak by to nemuselo byt celkom na zahodenie.
Presiel som nejake fora a dost ho zatracuju.
Ja mam uniscan visa 1.83 a som s ty spokojny.
Skusal som hladat nejakeho dodavatela v EU ale som nic nenasiel.
Vsetko len v byvalej CCCP.
Pokial to dokaze urobit vsetko to co je v demo sw tak by to nemuselo byt celkom na zahodenie.