Citren C5 elektrika

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pepino60
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Citren C5 elektrika

Příspěvek od Pepino60 »

Chlapi mám tu Citroen C5 Break r.v. 2001. Nesvítilo mu třetí brzdové světlo a opravoval jsem elektr. v zásuvce tažného. Jediná věc, která ještě nefunguje jsou mlhovky a to jak přední, tak zadní. Nejdou páčkou vůbec zapnout (nerožnou se ani kontrolky). Nemám k tomu žádné el. schéme, takže se ptám: je tam na ty mlhovky nějaké spínací relé? Popř. číslo pojistky. Díky.
Všechno jsou to plechové střepy na práci. Teda kromě FERRARI !!!
Pepino60
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepino60 »

Tak vidím, že taky nemusíte jednu z nejhorších značek světa. Vypadá to a zatím tomu vše nasvědčuje, že je v háji přepínací páčka respekt. celá ta krabice pod volantem co není o moc menší než můj el. rozvaděč na baráku. Ještě to zítra vice rozhodím, abych měl jistotu, protože nová stojí něco kolem 5000. Tleskám frantíkům a je mi upřímně líto všech majitelů těchto střepů.
Všechno jsou to plechové střepy na práci. Teda kromě FERRARI !!!
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, bude to v páčkách, celkem to odchází, pak to třeba nebliká, samy se vypínají dálkový světla atd...
u Peugeotů na to byly i svolávačky
na druhou stranu je to jak píšeš 01 - tj, 14 let starý, no nic nevydrží věčně..
manuals
Sběrač informací

Re: Citren C5 elektrika

Příspěvek od manuals »

Pepino60 píše:Chlapi mám tu Citroen C5 Break r.v. 2001. Nesvítilo mu třetí brzdové světlo a opravoval jsem elektr. v zásuvce tažného. Jediná věc, která ještě nefunguje jsou mlhovky a to jak přední, tak zadní. Nejdou páčkou vůbec zapnout (nerožnou se ani kontrolky). Nemám k tomu žádné el. schéme, takže se ptám: je tam na ty mlhovky nějaké spínací relé? Popř. číslo pojistky. Díky.
Ak si dobre pamatam z com2000 tj packy ti ide signal dole do bsi a odtial do psf1-predna poistkova skrynka pri baterke , ak mas diagnostiku odsleduj si ci ti z com2000 jednotka bsi detekuje signal , ak ano , tak je vymena pacok zbytocna , ak nie tak potom to moze byt v packach
Odpovědět

Zpět na „Citroën“