citroen c3 nema vykon neda sa vymazat chyba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
citroen c3 nema vykon neda sa vymazat chyba
zdravim mam tu citroen c3 1.4hdi 16v r.v.2003 auto nema vykon diag.vypisuje vahu vzduchu ale chybu neide vymazat nema niekto schemu zapojenia vahy vzduchu prip nestretol sa niekto s takym problemom vdaka
máme tu stejnej/podobnej problém s 206 multiplex, stejnej motor
kámoš se v tom po chvílích hrabe už 14 dní, dělal 20 let v Peugeotu, myslím že fakt hlava...kabeláže proměřený ze všech stran, jinej počítač,bsi,bsm,pjistkovnici a já nevím co,auto nejede, hluchý jak poleno
nejde načíst ECU motoru a nikdo neví proč....
diag origo Peugeot Planet, ostatní jednotky jdou
při zapnutí nesvítí airbagy,abs ani kontrolak motou - to jejediná nevyjasněná závada
díky za každý nakopnutí
kámoš se v tom po chvílích hrabe už 14 dní, dělal 20 let v Peugeotu, myslím že fakt hlava...kabeláže proměřený ze všech stran, jinej počítač,bsi,bsm,pjistkovnici a já nevím co,auto nejede, hluchý jak poleno
při zapnutí nesvítí airbagy,abs ani kontrolak motou - to jejediná nevyjasněná závada
díky za každý nakopnutí

Re: citroen c3 nema vykon neda sa vymazat chyba
sharan933 píše:zdravim mam tu citroen c3 1.4hdi 16v r.v.2003 auto nema vykon diag.vypisuje vahu vzduchu ale chybu neide vymazat nema niekto schemu zapojenia vahy vzduchu prip nestretol sa niekto s takym problemom vdaka

roman1648 píše:máme tu stejnej/podobnej problém s 206 multiplex, stejnej motor
díky za každý nakopnutí
skusali ste bypass na ABS ? motor je prepojeny multiplex cez CAN IS
v konektore abs urobit prepoj na konektore(bypass) , tym premostis abs ktore moze blokovat spojenie , pripadne sa skus napojit s diagnostikou priamo na piny RJ cez K-line ,ale konektory by som nechal uplne odpojeneroman1648 píše:no ja uplně nevim co mysliš ale přetlumočim kolegovi, ten bude vědět
díky
-
- Přispěvovatel
roman1648 píše:máme tu stejnej/podobnej problém s 206 multiplex, stejnej motor
díky za každý nakopnutí
A z odpojenym ABS jsteto zkousely ? ated jsem to teprve procetl a koukam ze uz ti to poradily....