6ti stupňová převodovka pro OII s 1.9l TDI 77kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdarec chlapi,chtel bych trochu obnovit toto tema.
Mam VW Golf V Bluemotion a tim padem dlouhej 5ti kvalt a uz delsi dobu uvazuju o tom,ze bych ji vymenil za 6q z VW touran,ale od par lidi uz jsem se doslechl,ze tyto prevodovky jsou Extremne poruchove a odrazujou me od toho. Zaujalo me prave,ze se u teto moznosti nemusi menit spojka,poloosy ani starter.
U toho meho 5q je pekne kdyz jedete 120km/h a toci to 2000ot a pri 180km/h 3000ot, ale vadi mi to odstupnovani mezi 3-4 a 4-5 kvaltem o 1000ot to uz je hodne, proto bych rad ten 6q abych cca zachoval otacky pri jizde po dalnici a na okrskach naopak bylo auto sviznejsi.
Prosim o jakekoliv rady a zkusenosti, ktere s touto prevodovkou mate.
Prece jen Touranu 1,9tdi 6q jezdi mraky a maj najeto hodne km, tak mi nerikejte ze maji uz vsechny jinou ci opravenou.
Mam VW Golf V Bluemotion a tim padem dlouhej 5ti kvalt a uz delsi dobu uvazuju o tom,ze bych ji vymenil za 6q z VW touran,ale od par lidi uz jsem se doslechl,ze tyto prevodovky jsou Extremne poruchove a odrazujou me od toho. Zaujalo me prave,ze se u teto moznosti nemusi menit spojka,poloosy ani starter.
U toho meho 5q je pekne kdyz jedete 120km/h a toci to 2000ot a pri 180km/h 3000ot, ale vadi mi to odstupnovani mezi 3-4 a 4-5 kvaltem o 1000ot to uz je hodne, proto bych rad ten 6q abych cca zachoval otacky pri jizde po dalnici a na okrskach naopak bylo auto sviznejsi.
Prece jen Touranu 1,9tdi 6q jezdi mraky a maj najeto hodne km, tak mi nerikejte ze maji uz vsechny jinou ci opravenou.
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Převodovky 6q v touranu jsou opravdu v malé skříni jako 5q a proto jsou tak poruchové, protože moc dlouho nevydrží.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
cca do týdne budu mít k dispozici 6q v týhle skříni,ale ta pasuje do octavie I,takže tobě tam předpokládám pasovat nebude.P.e.p.i.n píše:Zdarec chlapi,chtel bych trochu obnovit toto tema.
octavia 1,9 TDI ex
honda CR 250 ex
octavia 1,9 TDi combi ASZ
honda CR 250 ex
octavia 1,9 TDi combi ASZ
-
- Přispěvovatel