Problem s radením na 6q prevodovke FRS

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
gagoo
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od gagoo »

ešte jedna otázočka. Vraj ak rýchlosti idú pekne hádzať pri vypnutom motore tak to nieje prevodovkou ale spojkou....hm???
VW Sharan, 2005, 96Kw, full okrem navi a kože
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Ja bych se chtel zeptat jak to dela, ze dokaze opravit prevodovku na aute a za 1 hodinu :? Nerejpu, jen se ptam :?
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

asi tam dá takovou tu origo podložku.. na chvíli to pomůže..
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Vyndá víčko, ségrovku dá podložku vrátí ségrovku a víčko a je hotovo :)
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

Nick opraveny adminom nejedna sa o opravu ale skor o nudzove riesenie pre jazdenie niektory uz maju takto cez 100 tis km a niektory museli tak ci tak vymenit prevodovku, ako to je vybite sa da najlepsie zistit az po odstraneni vicka a samozrejme ze az vtedy sa da posudit stav a odhadnut priblizne ci to este vydrzi, co zalezi hlavne aj od zataze a stylu jazdenia na tu prevodovku to je pre pretekarov najma s nachipovanym ASZ :) kazdemu vravim je to docasne riesenie nie dozivotne :roll:
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
Domino206
Nováček

Příspěvek od Domino206 »

Musím pochváliť lukas6666, napísal som mu sz dohodli sme si termín na počkanie mi opravil radenie na Octavii II za super cenu rýchlo a hlavne sa na nej radí ako nikdy predtým...
romantn
Nováček

Příspěvek od romantn »

Chcem poďakovať Lukasovi /lukas666/ za opravu prevodovky na Ford Galaxy 1.9 tdi 2005. Zasekavala sa 1ka a dvojka a zle sa radila R, teraz krásne radi a hlavne nezasekava. Opravene do 30min za prijatelnu sumu. Lukas, s tými pridanými konikmi sa už ináč predbieha, hlavne kamiony. Pružne zrýchlenie sa zlepsilo o 1,5 s na každom prevodovom stupni. Sledujem ešte spotrebu, dam vedieť, diky cau a nech sa dari.
ford galaxy 85kw auy 05
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

Dakujem tie kone pomozu na takom aute, nech ti to sluzi :-)
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
pitrsss
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrsss »

zkus to odvzdusnit pres leby brzdovy trmen
g3 tdi ahu,octa asz
Lukas77
Nováček

Příspěvek od Lukas77 »

Ahoj mám rovnaký problém ako všetci ostatný octavka II 4x4 6kvalt tazke radebie 1 R auto sa aj pri vymacknutej spojke niekedy posuva dopredu neskutocne :( Pisal som tomu lukasovi snad odpíse a pomoze
Jirka84
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka84 »

Zajdi do škodovky kup si vícko ségrovku a podložku.montaz na 30 minut.
Prodáno-Audi A3 BKD S-line kat off egr off hybrid turbosport.cz soft Dieselpower 202Ps 476 Nm snizeno 55mm
BMW E90 330D Soft Dieselpower 300Ps 650Nm DPF-OFF
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

Už mě to stalo hromadu peněz a bez výsledku, teď mi radí už vyměnit převodovku ale to také raketa jako svině. Pomůže určitě ta podložka s tím řazením? Podle kódu převodovky KXV by to mělo byt už ošetřené aby ložisko protáčelo v obalu atd. Děla tu podložku někdo v Praze na počkaní? A cena?
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

Už mě to stalo hromadu peněz a bez výsledku, teď mi radí už vyměnit převodovku ale to také raketa jako svině. Pomůže určitě ta podložka s tím řazením? Podle kódu převodovky KXV by to mělo byt už ošetřené aby ložisko protáčelo v obalu atd. Děla tu podložku někdo v Praze na počkaní? A cena?
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

Boban píše:Už mě to stalo hromadu peněz a bez výsledku, teď mi radí už vyměnit převodovku ale to také raketa jako svině. Pomůže určitě ta podložka s tím řazením? Podle kódu převodovky KXV by to mělo byt už ošetřené aby ložisko protáčelo v obalu atd. Děla tu podložku někdo v Praze na počkaní? A cena?
podlozka ti pomuze...ale jen na chvili.Je to jen oddaleni problemu a nakonec te to stejne nemine.Prevodovka ven a vyvlozkovat..Podlozku ti udela kazdy clovek co ma soustruh a magnetku.Nic na tom není. Jinak se zarukou ti to opravi Sixta ,ale to je 8500kč bez dane a na pockani a hlavne na veky.-)
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

A jak dlouho to cca vydrží s podložkou, přemýšlím že bych auto prodal
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“