Nejde za plynom, až od cca. 3500 ot./ min
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejde za plynom, až od cca. 3500 ot./ min
Zdravím, po výmene tretieho vstrekovača mi motor začal vybrovať a tak som cez prispôsobenie menil hodnoty. Vybrácie sú preč, avšak hodnoty som asi totálne rozhodil. Auto nejde za plynom ako pred tým- do otáčok ide avšak prísun výkonu je až nad 3500- potom ide jak z praku. Do núzaku neoadá. 1,9 TDI- ASV- čip na cca. 96 kw, ot. 903, vstrek. dávka 3,4, len tá váha mi ukazuje 450. Prosím poradťe aké hodnoty tam mám prispôsobiť.
Asi 2 týždne, čo mi odyšla zdechací klapka- nemá to vplyv na váhu?
Prosím poradte.
Asi 2 týždne, čo mi odyšla zdechací klapka- nemá to vplyv na váhu?
Prosím poradte.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
čo chceš kde prispôsobovat? z čoho si tam dal vstrek? aké má otváracie tlaky? preskúšal si ho? asi váha nieje dobrá ked ukazuje 450...
ešte si aj v zlej sekcii.
ešte si aj v zlej sekcii.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Vstrek je z Octavie 81 kw starší model- myslím AHF - rozdiel je len v konektore. Zvyšoval som otáčky, lebo na voľnobehu za studena to občas triaslo. K tej váhe- merané hodnoty mi ukazuje 390- 410- kolíše to v daných číslach- takže asi váha. Po odpojení ukazuje 500. Len nerozumiem kleď mi minule odyšla váha- motor nešiel do ot. Teraz ide a dokonca pri 3500 má už aj výkon. A ešte jedna vec odišla mi súčasne aj chcip. klapka. Preto sa pýtam, či to nemá súvis
-
- Aktivista
Zdechací klapka na váhu vliv nemá, jestli ti klapka nefunguje a nechceš ji tam mít, můžeš ji odstranit.
Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig