Děkuji za odpověd popřípadě řešení.
Tlak ve vent. Víku + kouř PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Koubis Tdi
- Přispěvovatel
Je normální tlak ve ventilovém víku spojené s kouřem u PD?
Škoda Octavia 2.0 Tdi RS 125kw CEGA
Škoda Octavia 2.0 Tdi BKD 103kw, Turbo GT-1749VB, soft-mvolesko2 Profituning @203HP, 445nm
Seat Ibiza FR 1.9 tdi ASZ @162 HP, 416nm
VW polo 1.4 TDI-soft Rudis TDic
108hp, 234nm
TDI-NO SMOKE NO FUN
Škoda Octavia 2.0 Tdi BKD 103kw, Turbo GT-1749VB, soft-mvolesko2 Profituning @203HP, 445nm
Seat Ibiza FR 1.9 tdi ASZ @162 HP, 416nm
VW polo 1.4 TDI-soft Rudis TDic
TDI-NO SMOKE NO FUN
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
-
Koubis Tdi
- Přispěvovatel
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
Je to tak když jsem nedávno upravoval systém odvětrání (už před úpravou nebyl do sání ale ven) tak úprava byla zhoršení projevující se silným kouřením obtěžujícím okolí a to nejvíc při pomalé jízdě a popojíždění. Třeba v koloně se v určitých intervalech vyvalil z výfuku silně smradlavý oblak. Nejdřív jsem myslel že je po motoru,protože jsem té úpravě nepřikládal význam, byla z určitého pohledu minimální, ale měla zásadní dopad. Tak jsem provedl ještě další úpravy a bylo po problému.
Co Ti to dělá a kdy to začalo , po nějaký úpravě, nebo samo?
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Re: Tlak ve vent. Víku + kouř PD
A co konkretne si urobil?vynecht píše:Je to tak když jsem nedávno upravoval systém odvětrání (už před úpravou nebyl do sání ale ven) tak úprava byla zhoršení projevující se silným kouřením obtěžujícím okolí a to nejvíc při pomalé jízdě a popojíždění. Třeba v koloně se v určitých intervalech vyvalil z výfuku silně smradlavý oblak. Nejdřív jsem myslel že je po motoru,protože jsem té úpravě nepřikládal význam, byla z určitého pohledu minimální, ale měla zásadní dopad. Tak jsem provedl ještě další úpravy a bylo po problému.
Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
- martinsidlo
- Aktivista
- martinsidlo
- Aktivista
johnyM128 píše:čo tak presnejšiu "polopatistickú" odpoveď?martinsidlo píše:To nejhorší,co mohl udělat pro motor a sebe.[/quote
Za tímto "ekologickým mamlasem" si neumeješ přední okno,protože je za ním olejová mlha.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
martinsidlo píše:Tak s celnym to mas veru pravdu...johnyM128 píše:čo tak presnejšiu "polopatistickú" odpoveď?martinsidlo píše:To nejhorší,co mohl udělat pro motor a sebe.[/quote
Za tímto "ekologickým mamlasem" si neumeješ přední okno,protože je za ním olejová mlha.
A pre motor?
Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
- martinsidlo
- Aktivista
Tak Ti to napíši já, jde oto že motor odvětráním klikové skříně nejen tlačí mastný vzduch z motoru ven, ale též zpětně nasává a pokud dáš obyč hadici mimo sání, kde se nachází filtr vzduchu, riskuješ tím nasátí prachu a různého jiného svinstva přímo do motoru.
No a když uvážíš kolikrát za minutu se tento ciklus opakuje, tak se ti po pár kilometrech může do motoru dostat pěknýho svinstva.
A co to udělá s olejem si jistě umíš představit a pokud ne, stačí smíchat olej s prachem a uvidíš to na vlastní oči.
Ale chápu, že je snažší jiný urážet, než smysluplně odpovědět.
No a když uvážíš kolikrát za minutu se tento ciklus opakuje, tak se ti po pár kilometrech může do motoru dostat pěknýho svinstva.
A co to udělá s olejem si jistě umíš představit a pokud ne, stačí smíchat olej s prachem a uvidíš to na vlastní oči.
Ale chápu, že je snažší jiný urážet, než smysluplně odpovědět.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ