Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Rusové nás poučují, kdo je hodný a kdo zlí. Země plná křížů a továrna na gulagy SSSR měla plnou hubu pravdy a dnes její potomci nás budou poučovat.. Koukám ty rudý slouho, že vám zvýšili šéfové normy, zasíráš prostor čím dál víc..Patrně bude zase nějaký nový podraz od těch ruských sviní..Fňukají, že Canada zvýšila sankce, i když jim samozřejmě nevadí, že?
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Americký novinář Mike Whitney i šéf mezinárodní analytické společnosti Stratfor George Friedman nezávisle na sobě tvrdí, že Spojené státy usilují o to, aby nedošlo ke sblížení Německa s Ruskem. Právě spojenectví obou evropských velmocí je dle jejich názoru jedinou silou, která může Američanům konkurovat.

Zatímco americký ministr zahraničí Ashton Carter dělal vše možné, aby vrazil klín mezi Moskvu a Berlín, ruský kolos Gazprom podepsal další smlouvu na plynovod Nord Stream. Ten by měl v budoucnu zdvojnásobit dodávky plynu z Ruska do Německa,“ píše Whitney.

Americký novinář soudí, že oznámení o podepsání tohoto kontraktu muselo být pro bezradného Cartera šokující.

Whitney upozorňuje, že se jedná o skutečně obrovskou zakázku, která přinese Rusku značné zvýšení finančních příjmů. Nikdo by si neměl myslet, že úmysly Washingtonu v Evropě jsou čisté jako padlý sníh. Američanům je samozřejmě úplně jedno, jestli Evropa ztratí svoji energetickou závislost. Washington bude dělat vše proto, aby Německo a Rusko byly na kordy,“ konstatuje Whitney.

Podobného názoru je také šéf mezinárodní analytické společnosti Stratfor George Friedman. Hlavním zájmem Spojených států je, aby vztahy Německa a Ruska nebyly příliš přátelské. Protože obě země dohromady představují jedinou sílu, která může ohrozit postavení Ameriky.

Podle Whitneyho by navíc mohlo sblížení obou evropských velmocí vyústit v integraci euroasijského volného trhu, což by výrazně zasáhlo americké HDP.

Nevěřte nesmyslům o ruské agresi. Washingtonu jde jedině o to, aby nemusely Spojené státy čelit žádné vážné konkurenci. A to se přesně stane, pokud se Německo, obrazně řečeno, stane největší čerpací stanicí Ruska, zmiňuje americký analytik.

Podařený tah společnosti Gazprom je pro Cartera těžkou ranou. Mezitím slíbil státům východní Evropy poskytnout více zbraní, více vojáků a více společných cvičení. Snad proto, aby zastavily kozáky potulující se po stepích? Uvažujme rozumně. Putin fakt nemá v plánu provést invazi v Evropě. Chce jen s evropskými státy dál dělat svůj byznys. To je všechno,“ je přesvědčen Whitney.

Spojené státy se dle jeho názoru snažily skrze Ukrajinu nalákat Rusko do pasti, která by se pro Moskvu stala tím, čím byl Vietnam pro Washington.

„Spojené státy jsou nedůvěryhodné a nemohou být garantem mezinárodní bezpečnosti. Američané ničí vše, čeho se dotknou demoliční koulí své zahraniční politiky. Ať už to byl Afghánistán, Irák, Libye, Sýrie či naposledy právě Ukrajina. Kdo přijde na řadu příště? táže se v závěru svého textu Whitney.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... sko-382041


---------------

ČR je kolonii Nemecka a necko kolonii USA a USA kolonii Izraele

Friedman tvrdí, že Německo a Spojené státy mají velmi rozdílné zájmy ve vztahu k Rusku. Zatímco Američané prý udělají vše pro to, aby se Rusko nestalo v Euroasii jediným hegemonem a budou se ho snažit zatlačit co nejdále na východ, Německo si nemůže dovolit Rusko znervózňovat, protože má v Evropě spoustu jiných problémů k řešení.

„Kdybych byl německý kancléř, viděl bych, jak se Evropa hroutí. A řekl bych si: Musím mít dobré vztahy s Ruskem, protože vyvážím přes polovinu svého domácího produktu a Rusko je pro mě odbytiště,“ vysvětloval Friedman v rozhovoru pro Lidové noviny. Přes polovinu německého vývozu totiž míří na evropský trh a je otázkou, co s ním bude do budoucna, protože jih Evropy je v depresi a eurozónu pohltil řecký bankrot. Rusko je tak dle amerického geopolitika jedním z míst, kde by si Německo mohlo vynahradit evropskou ztrátu.

„Jako německý kancléř tudíž nechci řešit ukrajinský problém, protože podkopává můj národní zájem, a tím je export. Kvůli spojenectví s Američany či Brity bych si ale nemohl dovolit nechat Ukrajinu napospas svému osudu. Proto bych zvolil politiku silných slov a relativně měkkých opatření – čemuž se současná německá politika vůči Rusku blíží,“ tvrdí Friedman.

Český premiér by dle něj měl co nejvíce sledovat německou linii, protože Česko je prý součástí německé zóny. „Nechtěl bych někoho urazit, ale jste satelitem Německa, jeho sedmnáctou spolkovou zemí, a dobře tomu tak, profitujete z toho,“ uvádí Friedman s tím, že kdyby Rusko dostalo české choutky, Německo nás pravděpodobně zachránit nepůjde. Jak již vysvětloval výše, nemůže si totiž dovolit Rusko naštvat.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... ale-382037
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
GeneHawkins
Přispěvovatel
Příspěvky: 744
Registrován: 20 říj 2009, 20:46

Příspěvek od GeneHawkins »

frantacech píše:"Rusko nepretenduje na nějakou hegemonii, nepretenduje na nějaký efemérní status supervelmoci, nikomu nevnucujeme naše standardy a modely jednání nebo rozvoje. Chceme rovnoprávné, rovnocenné vztahy se všemi účastníky mezinárodního společenství. I s USA, i s našimi evropskými partnery, i v Asii budeme budovat vztahy, znovu to podtrhnu, na rovnoprávné bázi se vzájemnou úctou.“
Akorát, když něco chcem, tak si to vezmem, jako třeba Krym.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Rusové uznávají jen jedinou úctu a to je pán a kmán. Pokud jsou páni oni, je to v pořádku, ale pokud někoho napadne vládnout si sám, ztrácí k němu "úctu" a snaží se jej opět ovládnout, aby se jim jejich úcta vrátila...Ale teď je 21 .století , minulé století se již nevrátí. Až jim tohle dojde, bude klid..Ale Rus je prostě Rus, a ten žije v minulosti...A rovnoprávnost je jim k smíchu, o té mluví tak v sauně nacpaní vodkou...
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

... diskriminujeme je podle Pratel a Spojenci z UK a i Emeriky USA

Britové jsou v šoku poté, co deník Daily Mail zveřejnil fotografie památníku věnovaného obětem teroristického útoku z roku 2005. Z památníku si totiž udělali své ležení běženci z východní Evropy. Na pietním místě se povalují staré krabice a hadry sloužící jako přikrývka. V blízkém okolí navíc tito nezvaní hosté vykonávají svoji potřebu.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Outrage as homeless East Europeans set up camp at Hyde Park 7/7 bombing memorial - eating dinner off the plaque and using site as a toilet

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... oilet.html

Vědí, co si vydupat, a když, tak křičí o rasismu. Žení a vdávají se spolu, jako by si kontrolovali čistotu rasy. Obrovská podpora džihádistů. Uznávaný docent o islámských přistěhovalcích

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro ... ich-382128
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Za tohle může ten zpropadený západ. Na východě mají klid.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/uvaha- ... ranici_wag
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Exkurze 15 roky „Putinovy éry“

Putinův workoholismus oceňují jak kapacity typu Jevgenije Primakova, tak nejeden z dnešních oponentů (například Alexej Kudrin). Shoda panuje i co do tandemu jeho dalších parametrů: nefalšované motivace vrátit Rusku důstojnost (a důstojné životní podmínky všem Rusům) – a permanentního kontaktu s nejširší škálou veřejnosti. Putin v něm prokazuje - říkají jeho stoupenci i odpůrci - schopnost naslouchat. A dotahovat i nápravu přešlapů, škodících byť jediné penzistce ze zapadlé provincie.

Červenou nití, podél níž film graduje, je sílící snaha vrátit Rusko do krajně nesuverénní pozice z 90. let. A politika Putinova vedení, která jí čelí – zdrženlivě, s respektem k mezinárodnímu právu a oporou v legitimních zájmech země.

Film, který stojí za to vidět.

http://www.stripkyzesveta.cz/cz/media/1 ... -prezident

http://www.uloz.to/xB79TbEA/prezident-f ... y-720p-avi

Online verze

http://vodlocker.com/8r8osgownur3

http://www.nowvideo.sx/video/08db6cfb51ea0

http://www.universalsubtitles.org/cs/vi ... -soloveva/

http://vimeo.com/132073525 (nižší kvalita)

Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/pre ... e-titulky/

... no a mi mame Kalousky a Sobotky jejiz cervena nit je pitomcum skodit :-D


Bety • 1. Červenec 2015

Nutí to člověka přemýšlet o tom, jaký jiný a lepší by mohl být svět, kdyby se každý lídr tak staral o svůj národ a s ostatními by místo válek prosazoval vzájemnou spolupráci. Proč jen jsou takoví lidé tak vzácní? Nejsem závistivý člověk, ale Rusku jeho prezidenta závidím.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

... zadne falesne usmevy, zadne ksichty, zadna falesna skromnost

CHLAP co vi co ma za sebou a vi co ma pred sebou... Frajer s velkym F

Nedovedu si na jeho miste prestavit pred kamerou ZADNEHO zapadniho pitomce a ritolezce obamou pocinaje a nasimi ritolezci v cele zaOralkem a cssd konce.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Emerika USA planuje 3.svetovou valku ... samozrejme opet mimo uzemi USA v zemi a kontimentu pitomcu lezouci fasistum doprdele

Vox: Třetí světová válka mezi Ruskem a NATO začne v Estonsku!!

Americký portál Vox představil scénář války mezi Ruskem a Aliancí - od protestů v Estonsku v Narvě až po jadernou válku.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... -estonsku/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

„Dvě minuty nenávisti“ made in USA

Robert Parry, Global Research, 23.6.2015, Consortium News, 22.6.2015

V románu George Orwella – 1984, vůdci Oceánie organizovali „Dvě minuty nenávisti“, při kterých se na obrazovkách objevil obrázek nepřítele a loajální občané Oceánie před nimi vyjadřovali svůj hněv a tak se připravovali na nekonečnou válku a vzdávali se své svobody. A k tomu dnes máme v Americe New York Times.

Jistěže jsou metody Times jemnější než ty v Oceánii ale smysl je stejný. Jejich „zpravodajství“ rozhoduje o tom, kdo je právě naším současným nepřítelem a popisuje jeho vůdce jako démona, který ničí vše, čeho se dotkne. My ostatní si nemáme samostatně co myslet. Od nás se jen očekává, že budeme nenávidět. Jak Times degenerovaly z poměrně decentních novin k neokonzervativní propagandě, jeho vydavatelé se snížili k vymýšlení jednoduchých příběhů, které slouží k ideologickým účelům – jejich vlastní verzi „dvouminutovek nenávisti“. Stejně jako vůdci Oceánie, Times mají v propagandě stále těžší ruku.

http://www.globalresearch.ca/the-new-yo ... ne/5457560

Propaganda vládne Západu

Dr. Paul Craig Roberts, Global Research, 24.6.2015

Lži o Rusku a ruském prezidentovi jsou už tak mocné a natolik vystrašily svět ničivou válkou, že důstojní Američané zformovali „Americký výbor pro Východo-Západní Shodu“. Členy zakládajícího výboru jsou senátor Bill Bradley, bývalý velvyslanec v SSSR Jack Matlock, William J. van den Heuvel, bývaly velvyslanec při OSN, John Pepper, bývalý předseda a CEO firmy Proctor Gamble, Gilbert Doctorow, obchodník se čtvrtstoletím zkušeností v obchodu s Ruskem, a profesoři Ellen Mickiewicz z Duke University a Stephen Cohen z Princetonu a New York University.

Je opravdu mimořádné, že kooperace mezi Ruskem a USA, vytvořená během desetiletí postupně vládami, počínaje J.F.Kennedym a vrcholící koncem Studené války a dohodami Reagan-Gorbačov, byla zničena hrtskou amerických neokonzervativních válkožroutů za pouhého půldruhého roku. Výsledky 40-letého snažení byly přes noc vymazány skupinou bláznivých válečníků, kteří věří, že Washington má právo na světovou nadvládu.


http://www.globalresearch.ca/propaganda ... st/5457894
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

To je ale prdel, studenou válku plnou jaderných zbraní nazývat kooperací./ asi autor myslel žebrání SSSR o poskytnutí obilí z Canady a USA, aby jejich obyvatelstvo neumíralo hlady/. Málem Rusko spustilo jadernou válku, když atomové zbraně přivezlo na Kubu a k nám ,ale byla to vlastně kooperace..Kolikrát jsou tyhle duševní ulety proputinovské pakáže poučné a ukazují duševní kvalitu přisluhovačů , bloudů a slouhů..Mám zato, že jejich propaganda dosáhla již dna a už jede jen na vlastní rudou demeneci.. :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Protektor USA a jeho EU kolonie

... nekdo si mozna vsimnul ze obama resi recko a narizuje frau merkele co dal...

USA potrebujú kvôli NATO odvrátiť grécku krízu

Spojené štáty, zdá sa, podporia grécky finančný systém, aby sa zabránilo krachu krajiny. Američania totiž nemôžu použiť “neúspešný štát” na južnom krídle aliancie NATO

Spojené štáty pozorujú udalosti v Grécku s obavami a vyzývajú obe strany – veriteľov i grécku vládu, udržať krízou sužovanú krajinu “na ceste k eurozóne”, hlási Kathimerini.

Ministerstvo financií USA oznámilo, že “grécka vláda musí spraviť potrebné kroky na udržanie finančnej stability pred referendom, ktoré je naplánované na 5. júla ” a “úzko spolupracovať so svojimi medzinárodnými partnermi.” To by mohlo znamenať, že ministerstvo financií USA úzko spolupracuje s relatívne neskúseným gréckym ministrom zahraničia Yanisom Varoufakisom. Varoufakis mnoho rokov študoval v Spojených štátoch a je prepojený s Wall Street-om a City of London. Ako spolupráca vyzerá nie je presne známe. ECB sleduje úsilie USA o spojenectvo Gréckom s istým podozrením.

Americká vláda sa od začiatku vyjadrila celkom jasne: Grécko má vynikajúce geostrategické umiestnenie a musí byť súčasťou eurozóny. Američania sú nespokojní s krízovým riadením Angely Merkelovej. V poslednej dobe sa francúzsky prezident obrátil na Baracka Obamu s cieľom riešiť krízu v Grécku. Merkelová sa musela ponáhľať uistiť verejnosť, že Hollandeho držia na uzde.

http://www.hlavnespravy.sk/usa-potrebuj ... izu/640345
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Zradlo pro podlidi

V Západnej Európe potraviny, vo Východnej odpad v rovnakých obaloch

http://www.hlavnespravy.sk/rovnake-znac ... nie/640316
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Pravda je zločin proti státu
Paul Craig Roberts

Celý západní svět spočívá na lžích a cokoliv jiného zde prostě chybí. Jsou zde jen lži a zase lži. Což je pohled, který činí z pravdy nepřítele. Nepřítele je třeba potlačit, takže pravda musí být potlačena.

Skutečná pravda vychází jen z cizích informačních zdrojů. Takových, jako RT (Russia today), Sputnik News, či z internetových serverů, jako je tento náš. Není tedy divu, že Washington a jeho vazalové se ze všech sil snaží těmto nezávislým médiím zakroutit krkem. Vedle toho pak pilně pracují na redefinici slova propaganda. Podle této redefinice se pravda stává propagandou v tom případě, je-li šířena takovými zeměmi jako je Rusko či Čína. Čili zeměmi, které provozují politiku na Washingtonu nezávislou. A naopak, propaganda se stává pravdou, je-li šířena Washingtonem a jeho loutkami, jakou je např. EU Observer (Pozorovatel EU). Tento „pozorovatel“ např. zpozoroval, že rozhlasová i televizní stanice RT, jejíž pořady se připravují i v redakcích, umístěných na území EU, šíří vymyšlené informace i projevy nenávisti.

Sám se často objevuji jak ve vysílání RT, tak Sputniku, takže mohu prohlásit, že obě tato média ve stálé obavě, že by jejich redakce na území EU mohly být uzavřeny, krotí svá vyjádření tak, že to až není zdrávo. Nikdy jsem v jejích pořadech nezaslechl jediné slovo, které by se dalo označit za nenávistné, zatímco v propagandě Washingtonu je nenávist naprostou samozřejmostí.

Jinými slovy: Poté, co Washington zmanipuloval mediální svět k obrazu svému, nedokáží už ani média nezávislá mluvit tak jasně, jak by bylo zapotřebí. A tak se západním mediálním presstitutkám podařilo jak pro lehkovážné Američany, tak i pro většinu občanstva EU vytvořit zcela falešnou realitu. Takže početné procento těchto lehkovážných lidí dnes věří tomu, že Rusko napadlo Ukrajinu a že se chystá vtrhnout i do baltských států a do Polska. A tato víra přetrvává i přesto, že zpravodajské služby všech západních vlád hlásí, že ruské ozbrojené síly se k ničemu podobnému nechystají.

Dalo by se tedy říct, že lehkovážní lidé Západu věří, že neexistující věci přece jen existují. Kterýžto zázrak přivedla na svět proměna západních médií v ministerstva propagandy, řídících dnes celý západní svět. Pravdu se podařilo vyeliminovat z Fox News, ze CNN, z deníků New York Times a Washington Post, a spolu s nimi – v zájmu Washingtonu a též v zájmu vojensko-bezpečnostního komplexu USA – opakují stále tytéž lži i všichni další dokonale vycvičení lháři světa.


Válka je jediným možným výsledkem propagandy, která nedělá nic, než propaguje válku. A až vám nezodpovědná západní média přivedou armageddon na práh vašich domovů, můžete poděkovat novinám New York Times a dalším médiím za zničení vašich životů i všech nadějí, které jste si dělali jak pro sebe, tak pro svoje děti.

Zdroj: http://www.paulcraigroberts.org/2015/06 ... ime-state/
Překlad: Lubomír Man

Paul Craig Roberts (born April 3, 1939) is an American economist and blogger.[1] He served as an assistant secretary of the treasury for economic policy in the Reagan administration. He is a former editor and columnist for the Wall Street Journal, Business Week, and Scripps Howard News Service.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Bývalý ukrajinský premiér Mykola Azarov má za to, že změny, které hodlá ukrajinský prezident Petro Porošenko učinit v ústavě, mu poskytují neomezenou moc.

„Dnes vám místo skutečně demokratické ústavy podsunuli ústavu v podstatě diktátorskou, díky které se Porošenko stává takovým latinskoamerickým diktátorem, získává neomezené pravomoci, komplikuje vzájemné vztahy soudní a výkonné moci", píše Azarov na své stránce na Facebooku. Kromě toho zdůrazňuje, že Porošenko bude mít právo rozpouštět místní orgány moci.

Díky změnám se Porošenko podle bývalého ukrajinského preniéra zbavuje odpovědnosti za řešení sociálních otázek na místech a přenáší vše na místní rozpočty, což se snaží líčit jako „decentralizaci".

Podle mínění ukrajinského politika nová ústava nijak neotevírá cestu k míru a stabilitě na Ukrajině.

Z každé normy (návrhu změn) vyplývá pouze jediné — zvolený prezidentem se stává jakýmsi vyslancem božím na Zemi. Copak tohle potřebujete? Jste ochotni to podpořit?" uzavírá Azarov.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

frantacech píše:Zradlo pro podlidi

V Západnej Európe potraviny, vo Východnej odpad v rovnakých obaloch

http://www.hlavnespravy.sk/rovnake-znac ... nie/640316
Myslíš potraviny v Rusku? Patrně si je odsud dovážíš..Mám zato, že máme výběr a kvalitu víc než si zasloužíme. Zrovna ty bys měl žrát jen zbytky...každému podle jeho zásluh..
A možná by to chtělo, aby demokratickou ústavu na Ukrajině vytvořilo Rusko se svým státním aparátem, mají v tom velké zkušenosti..Hlavně s tím, že mají jakoukoliv ústavu vždy na háku..Postupně se tvoje příspěvky člověku pletou s nějakým zábavným pořadem, řekl bych až kabaretem... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“