Hlučná Octavia II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hlučná Octavia II
Dobrý den. Potýkám se delší dobu s hlučností mé octavie. Hluk jde od motoru na 100%. Mám doma dvě octavie . jedna hatchback a druhá kombi. Hatchback je krásně tichý a je při jízdě slyšet je čistý zvuk motoru a odvalování kol,ale u kombi je klasický zvuk motoru neslyšitelný a místo něj se ozvývá jakýsi hluk.. Dnes mi to nedalo,tak jsem obě auta nastartoval odendal kryty motoru a zvuk při volnoběhu je stejný ale při přidání na cca 1500 až 2000 ot.min kombik začně nepříjemně dunět až přehluší zvuk motoru. Myšleno hluk v kabině vozidla. Obě auta mají skoro stejný nájezd km.. cca 210 tis. Na kombi měněné silentbloky motoru i převodovky a preventivně měněn střední díl výfuku.... Už jsem z toho na prášky...Poraďte prosím. Někdo mi tvrdil,že to muže dělat sání,ale při otevřené kapotě u obou vozidel mne přijde že hatchback je trochu hlučnějši. Tak pravdu už nevím. Děkuji za odpověď.
Octavia II 2007 BXE
abych to upřesnil. Jedná se mi o hluk v kabině vozidla ať při stojícím vozidle a nastartovaném motoru, tak i při jízdě...Ten hluk je otravný a je to hukot, žádné klepání, bouchání apod. Je to zkrátka hukot něco obdobného jako ve starých škodovkách typ 120-105 ale s menší intenzitou.
Octavia II 2007 BXE
abych to upřesnil. Jedná se mi o hluk v kabině vozidla ať při stojícím vozidle a nastartovaném motoru, tak i při jízdě...Ten hluk je otravný a je to hukot, žádné klepání, bouchání apod. Je to zkrátka hukot něco obdobného jako ve starých škodovkách typ 120-105 ale s menší intenzitou.
Octavia II 2007 BXE