Prosím pomooc motor nastartuje a chcípne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ludvas
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Prosím pomooc motor nastartuje a chcípne

Příspěvek od Ludvas »

Prosím o pomoc motor nastartuje a chcipne po asi pátem pokusu zůstal běžet ale po zařazení spátečky zase chcípnul, bez zařazení zp. normálně běžel dalo se stím odjet, teď už je zase klid vše funguje, ve vag uložena zav.18025 kontrolka dodby předžhavení zkrat na plus - sporadická takže sem z toho jelen a to mně čeká ještě cesta 100km domů pokud někdo víte co by to mohlo být prosím poraďte díky všem.je to tdi AGR/rv 99
Ludvas
Sběrač informací

Příspěvek od Ludvas »

Mohlo by takovou paseku udělat relé 109???, v průběhu závady zústavaly napůl rozsvícené některé kontrolky
Ludvas
Sběrač informací

Příspěvek od Ludvas »

koupil sem novou el. část spínací skříňky a relé 109 snad to bude ono
Ludvas
Sběrač informací

Příspěvek od Ludvas »

vyřešeno byla to ta spínačka, škoda jen že sem netušil že el část obsahuje jen otočný silonový díl a kroužek s kontakty starý díl sem ze zvědavosti rozebral vevnitř byl jako nový jen kontakty byly trochu zaprášené silonovým prachem pokusně sem to vyfoukal a hodil zpět a normálně vše funguvalo. Pokud někoho z vás potká podobná příhoda skuste tenhle postup a ušetříte 1020kč . Co mně však nejvíc udivuje že mně jako laika napadlo hned že to může být ve spínačce ale na foru kde si to přečetlo 90 lidí nikdo ani nenaznačil tuto možnost asi sme tu dneska sami laici. čus
marek432
Přispěvovatel

Příspěvek od marek432 »

pridam sa do temy.mne dnes auto z nicoho nic zacalo takto protestovat.chyti na drc ale asi po 2 sek skape.dal som na VAG,ziadne chyby akurat nemoze sa VAG spojit s jednotkou motora,ako keby nebola v aute.ostatne najde v pohode.imobilizer zhasne ako vzdy.nejaky napad?octavia 1,1997 AGR
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

kontrolka žhavení problikne?
Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel

Příspěvek od Pasat TDI PD 96 kw »

co chcípací klapka?je ok?
marek432
Přispěvovatel

Příspěvek od marek432 »

kontrolka zhavenia nepreblikne,klapku pozriem dnes,len nepaci sa mi ze sa neviem spojit s jednotkou motora.ako keby neslo napajanie,kable,poistky som pozeral,vsetko ok.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

marek432 píše:kontrolka zhavenia nepreblikne,klapku pozriem dnes,len nepaci sa mi ze sa neviem spojit s jednotkou motora.ako keby neslo napajanie,kable,poistky som pozeral,vsetko ok.
když ti neproblikne kontrolka žhavení a adresa O1 ti neodpovídá je to relé 1O9 prostě napíjení řj je KO ;)
marek432
Přispěvovatel

Příspěvek od marek432 »

slovacek.milos píše:
marek432 píše:kontrolka zhavenia nepreblikne,klapku pozriem dnes,len nepaci sa mi ze sa neviem spojit s jednotkou motora.ako keby neslo napajanie,kable,poistky som pozeral,vsetko ok.
když ti neproblikne kontrolka žhavení a adresa O1 ti neodpovídá je to relé 1O9 prostě napíjení řj je KO ;)
ok pane.skusim ho vymenit .dam vediet co a ako.
marek432
Přispěvovatel

Příspěvek od marek432 »

dnes som tam dal nove rele 109 a auto bezi ako predtym.milos diky za radu,Huml,Pasat TDI PD 96 kw za snahu :)
marek432
Přispěvovatel

Příspěvek od marek432 »

tak dlho som sa netesil.dnes to urobilo znova.dal som na VAG a vypisalo chybu:riadiaca jednotka motora blokovana imobilizerom.to ako naschval.kontrolka imma normalne zhasne ako vzdy,druhy kluc som dal a nic.raz naskoci v pohode,inokedy aj na 5-6 krat.skusim pozriet citaciu cievku imma zajtra.nema este niekto napad?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

marek432 píše:tak dlho som sa netesil.dnes to urobilo znova.dal som na VAG a vypisalo chybu:riadiaca jednotka motora blokovana imobilizerom.to ako naschval.kontrolka imma normalne zhasne ako vzdy,druhy kluc som dal a nic.raz naskoci v pohode,inokedy aj na 5-6 krat.skusim pozriet citaciu cievku imma zajtra.nema este niekto napad?
až budeš na adrese 25 se mrkni do bloku měřených hodnot tam ti řj řekne kde je chyba a nemusíš pozerat věci které k ničemu nevedou jen pokus omyl ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“