Nefunguje klimatizace A4 B5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Nefunguje klimatizace A4 B5
Zdravím, mam dotaz ohledne klimatizace na audi a4 b5 1.9 tdi. Nejde klimatizace, nově naplněná, ventilátor spíná, el. Magniticná spojka na kompresoru také spíná kompresor se roztočí, při posledním plnění (minulý týden) měněno "sitko" v trubce u plnících ventilků, nevím jak se to přesně jmenuje. Nikdo nechape to, že kompresor točí, ale tlak se ani nehne, je tam stále jen tlak naplněného chladiva. Díky za rady. 

-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Prosím ještě o jednu rychlou radu. vytáhl jsem kompresor ven, rozdělal ho a zjistil že na jednom pístku chybí gumička a je totálně rozšmelcovaná všude možně, tak jsem zajel ke kámošovi kterému ležel stejný kompresor doma akorád má na něm spálenou el. magnet. spojku a zadřené ložisko na řemenici, tak jsem tu spojku s řemenicí vzal z mého a dal na ten jeho, jenže když jsem vše poskládal, pístky lehce mázl WD-40 aby to nešlo uplně tak nasucho, tak když zatočím s tím kompresorem tak to má dost velkej odpor má to tak být? ale když povolím ze zadu to víko těch 6 imbusů jak jsou příruby na trubky, tak to jde uplně krásně lehce, nechci to tam dát a aby to bylo k ničemu. Díky.
-
- Sběrač informací
No něco podobného mě taky napadlo, přemýšlel jsem že do trubky od kompresoru stříknu jednu 20ml stříkačku technického benzínu a proženu to vzduchem 8baru. i když mi někdo říkal že se to dělat nesmí. správně by se prej do te soustavy neměl dost ani vzduch protože se tam nasráží vlhkost, ale servisy co znám tak nějaká vlhkost ze vzduchu se nikde nijak neřeší.