čmoudi zase zaútočili

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Dr.Spiegel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Dr.Spiegel »

TDI tech píše:cigani idu do neba (noteeth)
(rofl) (rofl) (rofl)
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Treba ted v Jihlave v City Parku (takovy obchodni centrum) zasrali cely podlazi s plakatama jak chudaci Romove jsou a byli ublizovani a jak museli za valky do koncentraku a podobny zvasty az je cloveku na bliti :blbe: :blbe: :blbe: , cely jsem to samozrejmne necetl, jen jsem sel kolem :x :x :x Prijdu domu, otevru mistni noviny (Jihlavske listy) a pres celou stranku clanky a fotky" Romsky kulturni tyden" , opravdu nevim kdo je tu jeste utiskovanej :( :fakac: :kol2:
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

cin píše:Treba ted v Jihlave v City Parku (takovy obchodni centrum) zasrali cely podlazi s plakatama jak chudaci Romove jsou a byli ublizovani a jak museli za valky do koncentraku a podobny zvasty az je cloveku na bliti :blbe: :blbe: :blbe: , cely jsem to samozrejmne necetl, jen jsem sel kolem :x :x :x Prijdu domu, otevru mistni noviny (Jihlavske listy) a pres celou stranku clanky a fotky" Romsky kulturni tyden" , opravdu nevim kdo je tu jeste utiskovanej :( :fakac: :kol2:
ve finale se zeptas zeny co je k veceri, a ona odpovi : cikanska pecene (LOL)
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Slováci se neserou:

Slovenská vláda: Za velký počet romských dětí ve speciálních školách může i incest

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ncest.html

:woot: :woot:

Obrázek
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Tak tak, vsem je jasny , ze v takovym etniku prca kamen cihlu :( :x Incest je tak na dennim poradku, a kdyz neni , tak aspon zapisou do rodnyho listu jako otce nejstarsiho dedka co maji, a az chcipne, berou pekne sirotci duchod. O geneticky vybave lze diskutovat, pokud jde o nejaky povinnosti tak nic nevi a neumi, pokud jde o prava na socku a podobne, nikoho znalejsiho nenajdes :( :x :x
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Plavčíka na koupališti v Kojetíně drsně napadla skupina Romů

http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_reg ... -zujc.html

No jo, nepracuje to, dělá to bordel, mrzačí a okrádají slušné lidi... A kdo by se plavčíků zastal, když by to byl rasový útok na něžné etnikum :-)

edit1: opraven link
Naposledy upravil(a) borelli dne 09 srp 2015, 14:53, celkem upraveno 1 x.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Bylo to asi moc rasistický, když někde napíšou že Cigán tohle či ono, a tak nám stránka již neexistuje.
To byla sakra rychlá cenzůra. To ani za komunismu nefungovala cenzůra tak rychle, a pak že za komárů bylo vše špatně, ale cigán byl takhle malinký.
Kdypak nám začnou cenzůrovat i zprávy o uprchlících či běžencích.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Hm, v tomto případě, když se melou mezi sebou, se divím, že vůbec policajti zasahovali... Jen ať se mezi sebou melou, ještě bych je vyzbrojil... A to je začátek, až tu budou muslimáci...

(LOL) To je nápad, integrovat muslimáky do cikánských osad !!! To bude funkční multikulrura (LOL)

Doufám, že za tento nápad dostanu Nobelovu cenu míru (rofl)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle už se vyzkoušelo na Blízkém východě a mraky zbraní šly i do Afriky, kde prachy které těm obdobným idiotům tečou ze země se s nimi měnily za zbraně.. A jak to dopadlo už víme... /Ale snadno se to říká, když nemáš co do nádrže nebo potřebuješ to, co mají pod zemí, je to prostě zákazník/ :(
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Tohle už se vyzkoušelo na Blízkém východě a mraky zbraní šly i do Afriky, kde prachy které těm obdobným idiotům tečou ze země se s nimi měnily za zbraně.. A jak to dopadlo už víme... /Ale snadno se to říká, když nemáš co do nádrže nebo potřebuješ to, co mají pod zemí, je to prostě zákazník/ :(
Ano, oni (USA) to zaseli, slizli smetanu a ted to my sklizime formou pristehovalcu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Kdo si tady stěžoval, že se po revoluci zlikvidoval zbrojní průmysl, který vyráběl ty ruské sračky a dodával to spřáteleným zemím, které komouši učili jak jít rudou cestou. Kam asi Rusové prali a perou své zbraně?Kdo nacpal Sadámovi a ostatním arabským státům ruské zbraně, které skončily jako šrot v poušti?
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

(offtopic) kurva hádejte s v jednom vlákně, nevím proč se pořád hádáte přes tři vlákna, stejně si každý melete svoje.

Mate nos stejně vysoko, díru do prdele máte taky oba dva a stejně díky vám chleba levnější nebude.
:x

už mě to vážně nebaví, chci se dozvědět taky něco novýho. :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nejlepší je si něco přečíst, já osobně jen tady zadržuji tu žumpu, nic víc.Dnes jsem byl v knihkupectví a koupil jsem si knihu od Tass Sada- sloužil jsem Arafatovi. Je to od přímého ůčastníka, řidiče Arafata, který byl současně i odstřelovačem a ostatní palestinci jej nazývali Řezník..Je to osobní výpověď člověka , který s obrovskou nenávistí vraždil židy a jeho cesta k poznání a k tomu, že mnoho věcí je jinak... :)
Tam se člověk něco dozví, jinak tady jsou vše názory, proklamace a obdobné nenávisti..Internet není to pravé v poznání pravdy...
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

jednou jsem taky četl knížku od McCartyho jak sloužil v SAS a člověk si kolikrát říkal, to přece není možný! No a taky nebylo, za nějaký čas se ukázalo že ta knížka byl výplod fantazie.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“