OII - aurádio Stream MP3 zlobí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
OII - aurádio Stream MP3 zlobí
Včera se mi stalo, že po zapnutí klíče, nastartování se mi zdá, že něco nehraje...nehrálo rádio. Zmáčknu cuplík, ale pořád nic. Normální stav je, že po otočení klíče automaticky hraje, po rozsvícení světel je i osvětlen display. te´d nic, ani se neosvětlí cuplíky a display při rozsvícení, ani nehraje. Jen přes display asi ve vteřinových intervalech probleskne podélná čára a nic víc. Vyměnil jsem pojistku - naskočilo, svítilo, OK. Po dalším startu ale je zase mrtvé, pojistka OK, zase jen ty pruhy , ticho, tma. Ta pojistka byla dobrá pořád, i ta původní , tím to nebylo. Ani v něm při startu nezarachotí (mechanika do pohotovosti). Nikdy jsem do něj nevrtal, je to origo, fungovalo jak má... poradíte ?
SUP II Combi, TDI CR, MR2013, 103kW, CFFB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Zdravím, nechcem zakladat novú Temu...
po dvoch dnoch som prišiel k autu, a hralo rádio, dokonca neviem ako si naladilo Radio Regina, ktore som nikdy nemal uložené.
počas jazdy prestane hrat, na displeji svieti PHONE, za cca 3-4 sekundy hrá rádio dalej a zobrazuje sa mi navolená stanica, toto sa stane do hodiny niekedy 1 - 3 krát.
Mám namontovaný parrot, ale ten je tam už dlho, nikdy zatial nebol problem.
Prosím o nejakú radu..... Dakujem
po dvoch dnoch som prišiel k autu, a hralo rádio, dokonca neviem ako si naladilo Radio Regina, ktore som nikdy nemal uložené.
počas jazdy prestane hrat, na displeji svieti PHONE, za cca 3-4 sekundy hrá rádio dalej a zobrazuje sa mi navolená stanica, toto sa stane do hodiny niekedy 1 - 3 krát.
Mám namontovaný parrot, ale ten je tam už dlho, nikdy zatial nebol problem.
Prosím o nejakú radu..... Dakujem

Golf IV 1,9 TDI 81 kw, EGR - OFF už nie , Teraz Octavia 2 2,0 TDI DSG