OII - aurádio Stream MP3 zlobí

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pavel další
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

OII - aurádio Stream MP3 zlobí

Příspěvek od Pavel další »

Včera se mi stalo, že po zapnutí klíče, nastartování se mi zdá, že něco nehraje...nehrálo rádio. Zmáčknu cuplík, ale pořád nic. Normální stav je, že po otočení klíče automaticky hraje, po rozsvícení světel je i osvětlen display. te´d nic, ani se neosvětlí cuplíky a display při rozsvícení, ani nehraje. Jen přes display asi ve vteřinových intervalech probleskne podélná čára a nic víc. Vyměnil jsem pojistku - naskočilo, svítilo, OK. Po dalším startu ale je zase mrtvé, pojistka OK, zase jen ty pruhy , ticho, tma. Ta pojistka byla dobrá pořád, i ta původní , tím to nebylo. Ani v něm při startu nezarachotí (mechanika do pohotovosti). Nikdy jsem do něj nevrtal, je to origo, fungovalo jak má... poradíte ?
SUP II Combi, TDI CR, MR2013, 103kW, CFFB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
Pavel další
Přispěvovatel

nikdo nic ? dá se nějak testnout, jestli např. do něho jde napětí, příp. ppřes co to napětí do něho jde-co by mohlo být vadné ? (spinačka, relé....)
Pavel další
Přispěvovatel

Vymontoval jsem ho ven, proměřil přívod - v pořádku,12,8V. Nasadil a pohýbal všema přívodama, konektorama a te´d zas šlape. dám tomu čas, třeba už bude pokoj.
Greatone
Přispěvovatel

Příspěvek od Greatone »

Zdravím, nechcem zakladat novú Temu...

po dvoch dnoch som prišiel k autu, a hralo rádio, dokonca neviem ako si naladilo Radio Regina, ktore som nikdy nemal uložené.
počas jazdy prestane hrat, na displeji svieti PHONE, za cca 3-4 sekundy hrá rádio dalej a zobrazuje sa mi navolená stanica, toto sa stane do hodiny niekedy 1 - 3 krát.
Mám namontovaný parrot, ale ten je tam už dlho, nikdy zatial nebol problem.

Prosím o nejakú radu..... Dakujem :)
Golf IV 1,9 TDI 81 kw, EGR - OFF už nie , Teraz Octavia 2 2,0 TDI DSG
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Stream = smejd radio uz z vyroby s nimi byl problem to radio si kolikrat zije vlastnim zivotem rada? Vyhodit a sehnat si audienci !
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“