Texa nebo Bosch kts...?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Texa nebo Bosch kts...?
Mám zkušenosti s diagnostikou Bosch kts 540 a dival jsem se na recenze diagnostiky TEXA navigator (axone) a vypadá fakt dobře!!!
https://www.youtube.com/watch?v=zN2tgPhqh2I
Má tady někdo tu Texu? jestli by mi mohl napsat nějaké dojmy z této diagnostiky, kolik za ní dal, jak je s ní spokojený, popřípadě nějaké srovnání s KTSkou atd...?
Bo shánim nějakou dobrou diagnostiku pro svoje kšeftíky mimo práci ale nechce se mi za ní dávat 60 litrů u bosche nebo 35 - 161 litrů u axone texa. Jestli mi tu někdo napíše kup si autocomm nebo deplhi tak ho kopnu do ři*i bo čtení chyb je u ní někdy v poho, někdy nenapíše to co bosch, někdy si vymýšlí jiné chyby a live data jsou někdy fakt extrémně mimo. Ale co by člověk chtěl, když stojí v číně 2500, za málo peněz málo muziky, že?
Dík za názory Beda
https://www.youtube.com/watch?v=zN2tgPhqh2I
Má tady někdo tu Texu? jestli by mi mohl napsat nějaké dojmy z této diagnostiky, kolik za ní dal, jak je s ní spokojený, popřípadě nějaké srovnání s KTSkou atd...?
Bo shánim nějakou dobrou diagnostiku pro svoje kšeftíky mimo práci ale nechce se mi za ní dávat 60 litrů u bosche nebo 35 - 161 litrů u axone texa. Jestli mi tu někdo napíše kup si autocomm nebo deplhi tak ho kopnu do ři*i bo čtení chyb je u ní někdy v poho, někdy nenapíše to co bosch, někdy si vymýšlí jiné chyby a live data jsou někdy fakt extrémně mimo. Ale co by člověk chtěl, když stojí v číně 2500, za málo peněz málo muziky, že?
Dík za názory Beda
BMW E60 2,5l 177PS... můj mazlík!
Pisal som to uz niekolko krat a napisem to znova. Texa je pre amaterov. Vela toho nevie ale je vycackana a ma priblble ovladanie, takze amaterom sa to paci. Je obzvlast vhodna pre tutkov ktory sa na diagnostikov iba hraju a vycitanie a zmazanie pamati zavad je jedine naco sa zmohnu. Vyzaduje HW kluc, aktualizacie a prenos SW na iny PC su hotove tortury. Ked chces robit diag na profesionalnej urovni tak samozrejme ze je OEM nastroj nevyhnutny, ale to si kazdy dovolit nemoze co sa fimamcii tyka. Cize z multibrand je KTS jednoznacne asi naj volba. Samozrejme ze ani KTS nieje vsemocna a ani ona nedokaze spravit vsetko, ale pokial elektronike naozaj rozumies a vies ze co chces robit a ako to mas robit, tak ponuka naozaj siroke moznosti pouzita. Obsluzny SW ma sprtansky dizajn, ale lahko a rychlo sa ovlada co mi max. vyhovuje. Zabudovany dvojkanalovy multimeter a osciloskop zvysuje univerzalnost pouzitia. Databaza v ESI je super pomocnik, kedze takmer vzdy v nom najdem pozadovane hodnoty velicin a priebehy oscilogramov a to cloveku riadne zjednodusi zivot, ked uz dopredu vie ze co ma namerat. Da sa preflashovat aj do modu passthru ktory sa da pouzit aj na rozbehnutie OEM diag SW kedy KTS emuluje VCI. Nieco funguje viac , nieco menej, nieco vobec.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
texu mame už dlho a presne ako sa tu už píše,je len vyčačkaná kopu toho nevie a aj ked píše,že vie tak nevie.radšej použivam hocičo ine ako texu

prednedavnom vyšiel hrozne velky 12gb update na texu..za už ani neviem kolko penazi (600e) asi ..a nič ine som nepostrehol len nakomplet prekopane uživatelské rozhranie v ktorom sa asi ani sam vyvojar nevyzná a zmizla kopa "užitočných" funkcii ktore neviem nikde najsť

prednedavnom vyšiel hrozne velky 12gb update na texu..za už ani neviem kolko penazi (600e) asi ..a nič ine som nepostrehol len nakomplet prekopane uživatelské rozhranie v ktorom sa asi ani sam vyvojar nevyzná a zmizla kopa "užitočných" funkcii ktore neviem nikde najsť

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Este som ESI 2.0 nemal moznost vyskusat kedze zatial pre tuto verziu nieje verejne dostupny korektny KG a ani lekvar na buchty. Ale co som kuknul zopar videjka na youtube tak 2.0 uz nema taky spartanky dizajn a co je hlavne konecne sa da sledovat viacej meranych hodnot naraz. Totiz u ESI 1.0 sa dali sledovat max. 4 hodnoty co mi hrozne vadi.
Nemas pravdu uz davno bola moznost aktivovat orginalne za priatelnu cenu teraz to uz zasa nieje mozneTDI tech píše:Este som ESI 2.0 nemal moznost vyskusat kedze zatial pre tuto verziu nieje verejne dostupny korektny KG a ani lekvar na buchty. Ale co som kuknul zopar videjka na youtube tak 2.0 uz nema taky spartanky dizajn a co je hlavne konecne sa da sledovat viacej meranych hodnot naraz. Totiz u ESI 1.0 sa dali sledovat max. 4 hodnoty co mi hrozne vadi.