ASV nejede naplno....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ASV nejede naplno....
zdravím, nejede mi tak jak mám Octavia TDi ASV 81kw. Vyměnil jsem podtlakový hadičky, vyčistil turbo, zkoušel jsem dávat jinou váhu vzduchu. Po její výměně se výkon trochu zlepšil ale není to ono. Byla půjčená od kamaráda. Svojí jsem vyčistil. Nastalo zlepšení. Po vyčištění auto jelo jako v nouzáku asi 20 vteřin, pak se jakoby utrhlo a začalo ject o dost lépe. Při další jízdě která následovala asi za pět hodin auto zase nejelo a pak se utrhlo a zase jelo..... Nějaká rada by nebyla??? Díky
Je lepší smrdět naftou, než korunou!!!!
-
- Aktivista
Takéto strielanie od boku to je strašné. Vymeníš polku auta a potom to dáš na diagnostiku a zistíš že ti to robil nejaký senzor za 20€. A v aute už nasypaných 1000€ len tak. Diagnostika pozrieť chyby, spraviť test akčných členov, spraviť log a kludne aj viac kanálov 3,10,11. A až potom by som niečo menil
Psal, že zkoušel dávat jinou váhu... Já bych spíš zkusil jinej N75
Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
-
- Aktivista
romane s tondou jsem sehraná dvojka já trojka plný a tonda čumí do notesu
každý si plníme svoji práci na stopro a máme výsledky
neprve váha potom turbo, samočka ne vždy jsou tyto věci příčinou i když vykazují maximální hodnoty
pak máme další tah na bránu,
dneska jsem pžinutiil k práci 1,6 hdi po dvou měsících hodně mě to srazilo ale taky posílílo jede to jak hodinky
ty víš
každý si plníme svoji práci na stopro a máme výsledky
neprve váha potom turbo, samočka ne vždy jsou tyto věci příčinou i když vykazují maximální hodnoty
pak máme další tah na bránu,
dneska jsem pžinutiil k práci 1,6 hdi po dvou měsících hodně mě to srazilo ale taky posílílo jede to jak hodinky

-
- Aktivista
[quote="roman1648"]Tak gratulace,kazdej novej uspech potesi😊
ale bylo to strašný ,
zadíralo se vše na naftě, nakonec odešel i piezo měřák tlaku a že má ta svině dávkovač paliva v šechny ostatní CR regulátor tlaku jsem bohužel nevěděl, nikdy jsem o tom nečetl ani naslyšel,a to si já blbec yslel že o cr něco vím, naštěstí jsem se dověděl že jsem blbec
přidalo se i přisávání bublin a pěny,
jako potěší úspěch , pro mě to je i vysvobození
du dál do strmého kopce
o tom to je

ale bylo to strašný ,
zadíralo se vše na naftě, nakonec odešel i piezo měřák tlaku a že má ta svině dávkovač paliva v šechny ostatní CR regulátor tlaku jsem bohužel nevěděl, nikdy jsem o tom nečetl ani naslyšel,a to si já blbec yslel že o cr něco vím, naštěstí jsem se dověděl že jsem blbec
přidalo se i přisávání bublin a pěny,
jako potěší úspěch , pro mě to je i vysvobození