prosím poradte s výběrem auta pro ženu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
kukurelli
- Přispěvovatel
ale tak nikdo neříká že za 40 to bude top, ženská to stejně omlátí, jen to bude auto na úrovni a v naftě se stejnou spotřebou..jenže takový auto zmizí než na to člověk zavolá.. když už se mi to poněkolikátý stalo tak jsem to vzdal..pořád cokoli vyměnit je pár kaček, což u 206 za trubky ke klimě teda nebylo..ale klasický díly nemůžu říct že by stály balík, to rozhodně ne, jen ta zadní náprava mi točí,kdo tohle vymyslel musel pít hodně vína denně..
-
Dr.Spiegel
- Přispěvovatel
To určitě nezvládne, za prvé musí člověk vědět jak, za druhé mít potřebné vybavení vč. autogenu...Dr.Spiegel píše:Ty si to na 206ce zvládneš vyměnit doma před garáží za 4 hodiny?bombastiq píše:já nevim ale vám přijde tak moc 3000,- za opravnou sadu
plus 4hodky práce ??
jednou borec ve snaze ušetřit to rozebral a namísto těch jehlových ložisek si tam udělal bronzový pouzdra, jako výsledek dobrej, ale po 1000km to bylo KO
včera jsem se dozvěděl od známé co si koupila Opel Meriva... auto 2004, 170oookm, auto 80oooKč, opravy 32oookč...vyměněný všechno kromě převodovky. To asi tak k Oplu. Nejlepší je prej jen operativní leasing, jezdíte jakmile se to auto má rozpadnout tak ho vrátite a dostanete jiný, to se tak hodí pro firmu, pro jedince asi ne.