Problém s motorem Ford s-max 1.8 tdci

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Samozřejmě jde o kšeft, ale třeba u čerpadla, které normálně dobře šlape, ale třeba sákne, se musí aspoň přetěsnění udělat...A že často čerpadla mají hodně za sebou je jasné....Ale mají říct, čerpadlo bylo v pořádku, ale bylo jej třeba přetěsnit a seřídit..Ale to by nebyl takový kšeft, než když řeknou K.O. A mechán převezme čerpadlo v domnění, že závada je jasná....ale tůdle...A od čeho se teda má odpíchnout?Od kompletní repase úplně všeho, když je auto před důchodem? Není lepší péct housky? Jednou tě naučí, jak je zaplétat a máš to do důchodu.. :)
nepropadat panice...
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

V pátek se mrknu na vydělanej a rozpůlenej motor. Nafotím to a budu se rozhodovat mezi opravou a výměnou.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

mám možnost koupit motor.
Kdo mi poradí do kterého jít?

1. motor po generálce z EUROAUTO holej blok

2: motor místo 92kw tak 85kw prej tam jde bez problému s nájezdem 90 000km holej blok

3. motor ze zahraničí na objednávku

Děkuji za pomoc s výběrem

Bude to asi rychlejší a levnější oprava....
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

nedávno sem vezl čerpadlo jednomu čerpadlářovi,mimochodem ma tady i reklamu v sekci nabídka služeb...ten mě pak volal že čerpadlo total vydření a já nevím co všechno,oprava 17000 bez dph.čerpadlo sem samozřejmě opravit nechtěl.poslal sem ho jinemu čerpadlářovi a ten mě druhej den volal že je jen prasklá hlava!!!oprava 4700 s dph.a čerpadlo šlape jak holky v dubí :D
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

Byl jsem se mrknout na motor. Klika je na jednom místě s šálkem vydřená. Možná bude potřeba i jedna ojnice.
Levnější asi bude koupit použitou klikovku + šálky a složit to než si kupovat motor s nájezdem 500 000km za nemalé peníze...
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Já myslím že si zaděláváš na problémy.Proč to neřeší ten servis?Nejlevnější bude motor rozebrat zjistit co je vše potřeba klika se dá přebrousit ojnice pokud není lámaná a vyhřátá tak ji opraví a je to nejlevnější řešení.nějaká klika z vrakoviště která není v bloku tak nemusí být výhra bude koplá a ty to okem stejně nepoznáš.
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

Servis mi nacení opravu motoru.
Oprava kliky + šály na kliku a možná jedna ojnice.
Chtějí vyměnit vstřiky,jiné turbo, překontrolovat hlavu je tam potřeba nová spojka + výměna řetězů na rozvodech a řemen s kladkou......

Ted záleží jak se jim oprava povede....
Už to nebude asi nikdy jak originál od Fordu....
Odpovědět

Zpět na „Ford“