Uvažuju o koupi Audi A4 2006-2008 a nevím, jestli by to mohl být multitronic. Je jich na internetu dost poškozených. Jak je to s trvanlivostí převodovky, náklady na případnou opravu apod? Mám se do toho pouštět?
Díky za názory
za mě takový auto tak nový, připlatit si prodlouženou záruku a pak - frrrrrr prodat
opravy stojí ránu, na to je potřeba mít a chtít investovat..
teda ne investovat, to jsem řekl blbě, spíš být ochoten sypat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Je nějaká převodovka mimo mechaniky, která umožní v klidu koupit ojeté auto s tímto vynálezem? Vždy jsem všechny odrazoval, když to nemá plnou mechaniku, jdi od toho..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
kamarat automechanik kúpil A6 multitronic s poruchou RJ, trvalomu asi pol roka, kým zohnal RJ a asi 600 €, ale teraz to chváli, že to radí super, tak neviem